Home DivinatieAstrologie Zodia Balanta (23 septembrie-22 octombrie)

Zodia Balanta (23 septembrie-22 octombrie)

by admin
68 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

balantaSemn Masculin, Cardinal, de Aer, avand drept metal cuprul, culoare subtila galbenul, piata pretioasa diamantul sau opalul, verbul caracteristic – “a echilibra”.

Simbolizeaza justitia, masura, armonia, dar si dualismul si instabilitatea. Nativul are un temperament sanguin, straduindu-se mereu sa-si pastreze echilibrul, fapt care il face sa oscilieze foarte mult, sa ezite si sa fie nehotarat. Aparent, este vesel, schimbator, optimist, oportunist, dar poseda un simt ascutit al valorilor sociale, avand o capacitate uriasa de a evalua, aprecia si aplana un conflict. Este dualist, avand intotdeauna argumente si pro, si contra, putand trece cu usurinta de la o tabara la cealalta. Doreste sa creeze armonie si intelegere in jurul sau si depune mari eforturi in aceasta directie.

Este un entuziast, dar face risipa de prea multa energie si prea multe vorbe, care, chiar daca sunt placute, sfarsesc prin a obosi pe interlocutor. Este foarte oscilant, trecand usor de la veselie la tristete si invers; are mereu nevoie de un sfat, de o indicatie, de cineva care sa-l ajute sa-si gaseasca un drum corect. Este Semnul cel mai sociabil dintre toate, nativul avand oroare de singuratate. Dorind sa multumeasca pe toata lumea, sfarseste prin a-i nemultumi pe multi. Este apreciat pentru firea sa vesela, optimista, pentru talentul sau conciliar; de aceea, deseori, joaca un rol important in relatiile interumane.

Profesiile recomandate sunt cele legate de comunicare, deci profesor sau diplomat, orice are relatie cu justitia sau cu sfera social-politica. Poate excela in domenii artistice, deoarece are multe talente si un simt artistic exceptional. In plan sentimental, este incapabil sa traiasca singur si cauta mereu un prieten in partenerul sau. Este senzual, afectuos, delicat si atent, dornic sa placa celuilalt, dar, din pacate, este nestatornic si capricios.

Patologia este legata de rinichi si de vezica; este foarte sensibil la nivelul aparatului intestinal si de eliminare.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment