Zodia Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Social Media

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Semn Feminin, Fix, de Apa, avand drept metal fierul, culoare subtila, rosul, piatra pretioasa, topazul, malahitul sau granatul; verbul caracterstic – „a dori”.

Este semnul mortii si al distrugerii pentru a se purifica prin foc si a renaste asemenea pasarii Phoenix, din propria cenusa. Este rabdator, ascuns, simbolizand amantul, detectivul, spionul. Are o fire violenta, instinctuala, pasionala, revoltata. In esenta, este plin de sensibilitate si intuitie, dar obisnuieste sa-si ascunda aceste calitati sub o mare duritate si sub spiritul sau deosebit de incisiv. In aparenta este bland si linistit; totusi, poate fi comparat cu o apa linistita care se dezlantuieste din senin cu o violenta uriasa. Nu este un om rau, dar nu se poate abtine de la a fi rautacios si de la a-i intepa pe ceilalti. Este energic, dinamic, aspru, avand o deosebita rezistenta la efort si o mare capacitate de munca. Este perseverent si nu se descurajeaza niciodata, incercand sa depaseasca toate obstacolele si sa-si atinga telul.

Este atras de secrete si este o fire indiscreta, scormonind cu placere in vietile celorlalti si placandu-i sa barfeasca. Este foarte autoritar si ii place sa comande si sa ordone. Are o inteligenta instinctiva, mult fler, magnetism si forta de atractie. Este foarte orgolios, netinand cont de parerile proprii, fiind mereu gata de lupta si acceptand usor provocarile sau provocand el insusi. Se enerveaza usor si atunci este capabil de orice. Nu se adapteaza niciodata incercand sa-si impuna parerile; de aceea deseori starneste conflicte.

Este de apreciat nivelul inalt al cunostintelor sale; totdeauna, insa, el este mereu in stare sa distruga tot si mai ales sa se autodistruga. Este inclinat spre experiente originale si ciudate, spre consum exagerat de alcool sau droguri, sau spre a-si manifesta excesiv instinctele erotice pe care le are.

Profesiile recomandate: in aparatul de ordine, in politie, procuratura, in chirurgie, metalurgie, mecanica in armata, sau in stiintele oculte – orice are relatie cu cercetarea sau cu lucrurile ascunse si secrete. In plan sentimental este un senzual dominat de placere fizica. Este atras de sexul opus si isi manifesta instinctele cu primitivism si forta. Iubeste cu multa pasiune, dar este foarte dur si exigent, neadmitand jumatati de masura. In general, este fidel, dar, daca este inselat, isi coace razbunarea cu multa forta diabolica.

Patologia este legata de aparatul genital si functiile excretoare, anusul. Predispozitii la boli venerice, RAC, etc.


Social Media

1 Comment

Leave a Reply