Horoscop 2012: Zodia Scorpion

Social Media

Scorpionii au nevoie pentru anul 2012 de multa energie pozitiva pentru a avea succes in ceea ce fac. In luna ianuarie, Scorpionii vor avea rezultate pozitive in cariera, iar februarie este luna calatoriilor (chiar de 3 ori!) Luna martie va aduce o schimbare serioasa in viata amoroasa a Scorpionilor, care se vor confrunta cu o problema grava in relatia lor.

In luna aprilie, Scorpionii vor avea posibilitatea sa inceapa o noua oportunitate de afaceri, acesta fiind momentul potrivit. In timpul lunii mai, Scorpionii trebuie sa fie pregatiti pentru o mare dezamagire. In iunie si iulie, Scorpionii trebuie sa se desparta, asa ca ei trebuie sa-si convinga partenerul si sa acorde importanta sentimentelor partenerului, pentru ca lucrurile sa nu devina mai grave in viata amoroasa.

In septembrie, Scorpionii trebuie sa fie atenti la ceea ce semneaza si e recomandabil sa nu cumpere nimic in cursul acestei perioade. Octombrie va fi pentru Scorpioni una promitatoare, iar cei care intra in politica aceasta luna le va fi una foarte favorabila. In noiembrie, Scorpionii vor avea parte de glorie si succes. In decembrie, unii Scorpioni se vor decide sa se casatoreasca.


Social Media

2 Comments

  1. Nici eu nu credeam in asa ceva..citeam horoscopu in fiecare dimineata cat beam cafeaua..si nu dadeam importanta..pana cand, am inceput sa observ ca multe lucruri chiar se intampla din ceea ce zicea horoscopu..nu se potriveste chiar mereu, si poate chiar nu tuturor..dar tot ce stiu este ca e adevarat..ptr ca mie chiar mi s-a intamplat din cam tot din ce am citit in horoscop..sper doar sa vina vremuri mai bune si la mine..sanatate la toata lumea !

1 Trackback / Pingback

  1. Horoscop 2012: Zodia Scorpion | Almeea – Site de spiritualitate si … Gaseste.info Motor de Cautare in Toata Romania

Leave a Reply