Almeea
Orgoni Crystal

 
6

Horoscop 2012: Zodia Pesti

Pestii vor avea o mare imbunatatire a vietii lor in termeni de sanatate si bogatie in anul 2012, fiind capabili sa economiseasca o multime de bani. In luna ianuarie, ei vor avea un start bun, aceasta fiind luna in care ei au sansa sa-si creasca statutul si situatia financiara. Februarie este luna perfecta pentru a-si pune in aplicare planurile facute. In luna martie, Pestii vor fi inconjurati de dusmani si de competitori, nefiind perioada propice in a lua decizii.

In aprilie si mai, Pestii vor face o multime de calatorii; una din aceste calatorii va fi una oficiala, care le va aduce Pestilor mult succes. Exista sanse ca aceasta sa apara chiar si in luna iunie. In iulie, Pestii vor avea parte de vesti bune in termeni de bani, casatorie, iubire si cariera. Vor exista cateva momente memorabile in viata amoroasa, fiind posibil ca Pestii sa se angajeze in relatii serioase.

August si septembrie vor fi luni normale pentru Pesti; nu se va intampla nimic rau, atat la locul de munca, cat si acasa. In luna octombrie, Pestii trebuie sa fie atenti la cateva probleme de sanatate. In lunile noiembrie si decembrie, Pestii vor avea parte de cateva complicatii in viata, dar totusi ele vor fi depasite cu succes.


 
banner