Horoscop 2012: Zodia Pesti

Social Media
  •  
  •  
  •  

Pestii vor avea o mare imbunatatire a vietii lor in termeni de sanatate si bogatie in anul 2012, fiind capabili sa economiseasca o multime de bani. In luna ianuarie, ei vor avea un start bun, aceasta fiind luna in care ei au sansa sa-si creasca statutul si situatia financiara. Februarie este luna perfecta pentru a-si pune in aplicare planurile facute. In luna martie, Pestii vor fi inconjurati de dusmani si de competitori, nefiind perioada propice in a lua decizii.

In aprilie si mai, Pestii vor face o multime de calatorii; una din aceste calatorii va fi una oficiala, care le va aduce Pestilor mult succes. Exista sanse ca aceasta sa apara chiar si in luna iunie. In iulie, Pestii vor avea parte de vesti bune in termeni de bani, casatorie, iubire si cariera. Vor exista cateva momente memorabile in viata amoroasa, fiind posibil ca Pestii sa se angajeze in relatii serioase.

August si septembrie vor fi luni normale pentru Pesti; nu se va intampla nimic rau, atat la locul de munca, cat si acasa. In luna octombrie, Pestii trebuie sa fie atenti la cateva probleme de sanatate. In lunile noiembrie si decembrie, Pestii vor avea parte de cateva complicatii in viata, dar totusi ele vor fi depasite cu succes.

6 comentarii la „Horoscop 2012: Zodia Pesti”

  1. Eu nu cred in asa ceva, am citit si eu de curiozitate acum cateva momente venind de la servici. Sunt si eu pesti si se zice ca luna ianuarie are un start bun pentru cei din pesti, creste situatia financiara. Ca dovada chiar acum vreo 2 ore am ramas fara servici din lipsa de clienti, comenzi, activitate.
    Asadar “bun” acest horoscop….da stiu inca nu s-a incheiat luna si poate se mai schimba ceva…slabe sanse.

  2. Nu pot sa inteleg de ce oamenii cred in asemenea prostii! Fratii mei in cazul in care nu stiati omul isi hotaraste singur soarta si este direct raspunzator de ceea ce face. Daca va spune o analfabeta la stiri ca astazi pestii au noroc asta nu inseamna ca e asa. La atatea milioane de oameni ar trebui sa le mearga bine si nu e asa. Si inca ceva!Daca horoscopul e asa de credibil de ce unii zic ca o sa ai noroc, altii ca vei avea o perioada grea…etc si asta in aceiasi zi dar pe posturi tv diferite.

  3. nici eu nu cred in astea..eu cred in personalitatea omului in functie de zodie si inmfluenta ascendentuluii, dar nu in horoscopul propriu-zis, ce e azi, ce e maine, chiar astea sunt puse de multe ori la bascalie..de exemplu eu sunt din zodia Pesti ( si cred cu tarie ca sunt un peste pe cat se poiate de tipic, un peste clasic, oricum ar parea..asa e) si am ascendentul in Gemeni ( ceea ce iarasi e ff adevarat fiindca trasaturile ascendentului in Gemeni mi se potrivesc majoritatea, cele legate de intelect..nu si de energie si dexteritate, strict de intelect, cunoastere, studiu ) deci astea le mai cred si eu..fiindca amjoritatea oamenilor cu care intru in contact au trasaturile zodiilor in care s-au nascut si daca n u e asa..de unde poti sa stii ? FIECARE OM E DIFERIT, TRAIESTE INTR0UN ANUMIT MEDIU, CU ANMITIT OAMENI SI ARE ANUMITE INFLUENTE TOTTAL STRAINE DE ZODII SAU ASTROLOGIE..dar in horoscop..nu stiu cum se face..dar niciodata nu imi merge..sunt un Peste mai ciudat ?? nu cred…dar e asa greu sa generalizezi un lucru, era o vorba…ASTRELE PREDISPUN, DAR OMUL DISPUNE, cum putem crede ca un anumit lucru se potriveste la toti Pestii, de exemplu ?? sau ca ei chiar se ocupa de astrologie sau scriu ce le trece prin cap sau daca se pricep asa bine la astrologie ?

  4. Eu sunt pesti in egenral sunt o pers care castigam f bine,ultimi 3 ani au fost asa tarati..anul acesta a inceput f bine pot sa spun ca pana in mom de fatza am vreo 11.000 euro profit din afaceri. si am planificata si o calatorie in afara europei in scop de afacerei pt lunile astea exact aprilie /iunie ….sper sa fie tot asa pana la sf.

Lasă un comentariu