Horoscop 2012: Zodia Taur

Social Media
  •  
  •  
  •  

TAURUL (21 aprilie – 21 mai)

Taurii sunt bine cunoscuti pentru loialitatea si incapatanarea lor. Anul 2012 este un an cu multe lucruri pentru Tauri. Schimbarile planetare sunt un indicator pentru nesiguranta si cheltuieli.  Horoscopul pentru anul 2012 anticipeaza accidente, probleme de sanatate si suferinta mintala.

Luna ianuarie este caracterizata prin risipa si venituri limitate. In februarie va avea loc o redresare fata de luna precedenta, dar nu o schimbare drastica. Schimbari importante vor avea loc in luna martie, ca urmare a unei modificari in pozitiile planetare.

Viata amoroasa ar putea fi plictisitoare, dar Taurii sunt bine cunoscuti pentru aceasta atitudine constanta. In luna aprilie vor apare sovaieli in ceea ce priveste schimbarea locului de munca. Calatoria este indicata de planete pentru luna mai. In luna iunie, Taurii trebuie sa puna suflet la locul de munca, recompensele venind catre sfarsitul anului.

In a doua jumatate a anului, trebuie sa se aiba grija de partea financiara. Cheltuielile vor fi mai mari decat veniturile si, in plus, nu vor avea loc schimbari nici in cariera. Luna iulie va fi cea mai buna luna pentru Tauri, in raport cu celelalte. Tot in iulie Taurii vor vizita locuri sfinte si se vor gandi mai mult la spiritualitate. Luna august este o luna ideala pentru a sta alaturi de familie, prieteni si colegi. Copiii le vor ocupa tot timpul Taurilor in septembrie, iar o casatorie sau un angajament e posibil sa aiba loc in cursul lunii octombrie.

In ultimele trei luni ale anului vor exista o multime de oportunitati pentru Tauri. Nu vor fi schimbari majore in ceea ce priveste banii, sanatatea si familia. In aceasta perioada, Taurii vor fi concentrati mai mult pe nevoia de a face bani. Viata amoroasa va reveni la sfarsitul lunii noiembrie, si va dura pana la mijlocul anului viitor. Decembrie trebuie sa fie sarbatorit de Tauri, caci in 2013 le asteapta un an foarte norocos.

5 comentarii la „Horoscop 2012: Zodia Taur”

  1. Numai un ignorant poate spune ca legaturile dintre oameni si planetele, universul, nu exista. Da, asa e, nici eu nu cred in prostiile de articole ce se numesc predictii astrale sau horoscop zilnic/ saptamanal/ lunar/ anual. DAR, cred in legaturile dintre zodii, incompatibilitatile/ compatibilitatile cu alte zodii, am testat acest lucru si este adevarat.

  2. Mama si eu care credeam ca vine nibiru,iata ca mai fac un an umbra pamintului si o sa poluez atmosfera cu fum de tutun si hidrogen sulfurat de la vinturi [pardon].in urma cu ani am mai avut un horoscop favorabil,bani, dragoste, chestii bune de tot felu si ce credeti ca am primit in anu urmator? nada,zero,nimic , am divortat am ramas somer si cireasa de pe tort m-au intepat unroi de viespi de era sa mor,am stat 3 saptamini in spital .Scutitima de chestii de genu asta ca nu am crezut si nu o sa cred asa ceva niciodata. Astea-s pentru naivi si idioti.

Lasă un comentariu