Horoscop 2015 – Zodia Sagetatorului. Noroc la bani, ghinion la dragoste!

Social Media

Sagetator 2015In timpul anului 2015, planetele ii vor ajuta pe Sagetatori sa aiba o mai mare incredere in ei si in abilitatile lor. Sagetatorii vor fi capabili sa realizeze mai multe in acest an decat in anul anterior. Dar, ei trebuie sa-si prioritizeze ideile si idealurile, inainte de a se aventura pe taramul actiunii. In 2015, Sagetatorii vor avea probleme din punct de vedere amoros, dar nu trebuie sa fie pesimisti, pentru ca, pe parcursul anului, lucrurile vor inceapa sa straluceasca si pentru ei. Sagetatorii trebuie sa-si planifice lucrurile cu foarte multa precautie. Ei trebuie sa acorde timp si actelor de caritate. De asemenea, norocul si averea se afla in carti pentru Sagetatori pe parcursul anului 2015.

Cariera

Sagetatorii vor implica multa energie pe planul lor profesional in anul 2015. Daca Sagetatorii sunt oameni de afaceri, atunci in 2015 isi vor vedea extinse afacerile. Daca lucreaza in domeniul artistic, veniturile lor vor creste in 2015. In prima jumatate a anului, Sagetatorii salariati vor avea probleme cu sefii si cu colegii lor; de asemenea, vor exista unele blocaje ale proiectelor si lucrarilor lor. Sagetatorii isi vor primi recompensele in a doua jumatate a anului, asta dupa ce vor munci greu in prima jumatate.

Iubirea

Sagetatorii se vor implica in 2015 in relatii care au fost in trecut. Totusi, ei trebuie sa fie atenti si sa nu se lase sedusi de senzualism si impulsivitate. Sagetatorii vor fi mai atractivi si mai prezentabili pentru sexul opus in anul 2015 fata de alti ani. Totusi, ei trebuie sa fie atenti fata de mutarile romantice, deoarece planeta Saturn ii poate „arde” pe drum. Pentru a avea succes in relatii in 2015, Sagetatorii trebuie sa fie rabdatori si toleranti si sa-si petreaca mai mult timp cu partenerii lor.

Banii

In acest an, Sagetatorii vor sta mai bine cu banii, si asta ca urmare a muncii din perioada trecuta. Dar asta nu inseamna ca Sagetatorii trebuie sa se complaca si sa se culce pe-o ureche. Ei trebuie sa evite cumpararile materiale nedorite, si sa-si regandeasca bugetul pentru a nu se intinde mai mult decat plapuma. In 2015, Sagetatorii trebuie sa fie constienti de fraudele financiare si sa fie cu ochii in patru inainte de a semna orice tranzactie financiara. La mijlocul anului, vor intra bani mai multi in visteria Sagetatorilor.

Sanatate

Pentru anul 2015, sanatatea generala a Sagetatorilor va fi una pozitiva. Totusi, Sagetatorii trebuie sa-si relaxeze trupul si sufletul ori de cate ori pot. Pe la mijlocul anului pot aparea unele probleme de sanatate, dar nimic grav. Sagetatorii trebuie sa fie atenti la sistemul nervos si muscular.


Social Media

5 Comments

Leave a Reply