Home DivinatieAstrologie Zodia Fecioara (23 august-22 septembrie)

Zodia Fecioara (23 august-22 septembrie)

by admin
17 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

fecioaraSemn Feminin, Mutabil, de Pamant, avand drept metel mercurul, culoare subtila, violetul, piatra pretioasa, jaspul roz sau hiacintul, verbul caracteristic – “a analiza(a critica)”.

Este o fire sensibila, rezervata, timida, foarte ordonata si precisa, iubitoare de securitate, avand o nare curiozitate si dorinta de a cerceta totul. Are tendinta de a se sprijini pe autoritatea altora, de a pune la indoiala si a verifica, avand un deosebit simt al analizei si al amanuntelor. Este un excelent arhivar, deoarece ii place sa colectioneze, sa trieze si sa claseze cu multa meticulozitate. Are un simt practic foarte dezvoltat, aplecandu-se doar asupra lucrurilor clare, utile; nu obisnuieste sa hazardeze sau sa complice. In tot ce face este un perfectionist, mereu incercand sa realizeze ceva mult mai bun. Nu tolereaza nici o greseala sau o neglijenta; firea sa rece si critica ii aduce putini prieteni. Il preocupa problemele de serviciu si cele de sanatate, temandu-se foarte mult sa nu contracteze cine stie ce boala periculoasa. Are o teama ridicola fata demicrobi si virusi.

Profesia este adevarata sa existenta; este dotat cu o cerebralitate foarte buna, fiind dominat de elemente rationale si logice. Este bun in domenii de cercetare, in statistica si matematica, oriunde este nevoie de precizie si rigoare. De asemenea se poate orienta spre medicina, farmacie, chimie, datorita obsesiilor sale legate de sanatate. Sentimentele sale sunt legate de latura practica. Desi este foarte fidel, nu isi exteriorizeaza sentimentele, iubind in liniste in interiorul fiintei sale. Partenerul trebuie sa fie mult mai cerebral decat afectuos pentru a putea sa pastreze o legatura sentimentala.

Patologia este legata de intestine, dar si de ficat; poate avea probleme de digestie, apendicita, constipatie, ocluzie intestinala.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment