Zodiacul bolilor: aflati ce boli riscati in functie de zodia in care v-ati nascut!

Social Media

zodiac boliBerbec – Berbecul este un tip plin de vitalitate. Bolile lui sunt trecatoare si nici una nu-l afecteaza prea mult. Agitati de felul lor, obisnuiti sa fie mereu in actiune, nativii in Berbec pot fi bantuiti de insomnie, nelinisti sau nervozitate.

Taur – Nativul in Taur nu este predispus la niste boli anume. De obicei este sanatos si echilibrat. Poate avea unele probleme cu obezitatea si de aici sirul de necazuri ce deriva din aceasta situatie.

Gemeni – Li se recomanda nativilor in zodia Gemenilor sa evite fumatul, climatul umed si rece, ei fiind, in general, sensibili in ceea ce priveste aparatul respirator. De asemenea, Gemenii sunt predispusi unor evolutii mai putin faste pe plan nervos, ei avand nevoie de un mediu datator de siguranta. Nici problemele dermatologice nu-i ocolesc pe Gemeni si de aceea este bine sa fie grijulii cu pielea lor. E vorba, in special, despre persoanele blonde.

Rac – In general, Racii sunt persoane foarte sensibile, de parca toti ar fi poeti. Racii racesc usor, ca din senin, iar boala – fie ea si o simpla raceala, tine mult si ii chinuie. Partea cea mai sensibila a celor nascuti in zodia Racului este insa sistemul digestiv. Racii sunt predispusi la ingrasare si, deci, trebuie sa fie atenti si la acest capitol.

Leu – Lacomi de felul lor, Leii trebuie sa aiba mare grija cum se alimenteaza si cum isi cheltuie timpul. Ei trebuie sa evite surmenajul, multi Lei fiind panditi de probleme cardio-vasculare. Dar Leii pot avea dificultati si cu sistemul respirator.

Fecioara – Iata o zodie fara mari pericole sau predispozitii in ceea ce priveste sanatatea. Uneori, nativii in Fecioara ar putea avea probleme cu sistemul digestiv, dar cine nu are asemenea probleme in ziua de azi, cand chimicalele fac ravagii in alimentatie si adesea nu mai stii ce e natural si ce e contrafacut. Sanatatea celor nascuti sub semnele Fecioarei poate sa tina pana la adanci batraneti.

Balanta – Aici pot aparea probleme in sistemul urologic, mai ales la rinichi. Nativii in zodia Cumpenei pot suferi si de dureri de sale. Un brau lat va fi intotdeauna bun de incins de catre cei nascuti in zodia Fecioarei, mai ales daca au sarit de 50 de ani. Dar nu numai cu rinichii pot avea dificultati cei nascuti in Balanta, ci si cu ficatul sau bila. E adevarat, in aceste din urma doua cazuri, mai rar.

Scorpion – Astrologi cu experienta afirma ca oamenii nativi in zodia Scorpionului pot avea probleme de sanatate cu organele de reproducere sau se pot imbolnavi de prostata. Pericolul vine si din faptul ca Scorpionii – atat barbatii, cat si femeile – au forta erotica deosebita.

Sagetator – Oamenii-Sagetator au in ei o picatura de pelin sau de otrava si de aceea organe ca ficatul, bila, rinichii au in cazul lor o sensibilitate aparte. Atentie, deci, la alimentatie, dar si la sursele de suparare si stres, ca tipa ficatul!

Capricorn – Oamenii nascuti in aceasta zodie nu vor avea intotdeauna o prea buna dezvoltare fizica. Asemenea evolutie fizica este insotita adesea si de stari afective radicale. Cu toate acestea, oamenii-Capricorn vor trai mult, iar posibilele boli vor trece peste ei precum anotimpurile, fara sa-i afecteze prea tare.

Varsator – Oameni cumva ciudati, hipersensibili si lesne de suparat de cei din jur, cei nascuti in zodia Varsatorului vor avea, fireste, probleme de ordin spiritual si nervos, uneori gaoacea personalitatii lor nemaiincapandu-i. Astrologii recomanda Varsatorilor sa fie atenti atunci cand pleaca in calatorie, existand riscul unor imbolnaviri. De asemenea, Varsatorii trebuie sa fie atenti si in ceea ce priveste sistemul circulator si mai ales sangele. Dar dincolo de toate aceste posibile boli sau accidente, Varsatorii pot suferi si de boli inchipuite.

Pesti – Semn zodiacal cu totul si cu totul special, Pestii au influente notabile asupra sanatatii celor pe care ii guverneaza. Nativii in Pesti ar putea avea probleme circulatorii sau respiratorii, precum si necazuri din partea unei boli „sociale” – alcoolismul.


Social Media

1 Comment

Leave a Reply