Horoscop 2012: Zodia Leu

Social Media

LEU (23 iulie-23 august)

Zodia Leului semnifica conducere, excelenta si optimism. E important ca Leii sa fie optimisti pe tot parcursul anului 2012, caci anul acesta pare sa fie pentru Lei plin de pierderi financiare, probleme de sanatate si stres pe plan profesional. In ianuarie, Leii trebuie sa fie precauti in legatura cu sanatatea, sa evite mancarurile grase si sa inceapa sa faca putina gimnastica. Pozitia lui Marte in aceeasi harta ii poate incuraja pe Lei sa exagereze cu anumite lucruri, dar e important e ca ei sa aiba grija. In luna februarie, Leii au parte de o usurare, cu mai putine vizite la spital, iar cineva drag lor va avea grija de ei. In martie, Leii vor avea parte de o incetinire in cariera sau afaceri, aspect care se va imbunatati la sfarsitul lunii.

Aprilie indica pierderea cuiva drag sau o schimbare a locului de munca. Exista sanse ca Leii sa-si schimbe slujba, lucru care semnifica mai putin timp petrecut cu familia. Incepand cu luna mai, Leii reintra in forta. Profesional, schimbarile vor fi bune, dar pe plan personal sunt inca multe chestiuni de rezolvat.

In lunile iunie si iulie, Leii se vor reconecta cu familia si prietenii, ce au fost cam neglijati. Socializarea va produce rezultate in timpul celei de-a doua saptamani a lunii august, fiind stabilite noi conexiuni. In luna septembrie, Leii trebuie sa fie atenti la investitiile pe care le vor face in luna septembrie, caci pierderile financiare pot duce la frustrari si depresii. Leii, de asemenea, trebuie sa fie atenti si la sanatate, iar meditatia este pentru Lei remediul perfect pentru o atitudine pozitiva. Luna octombrie este buna pentru Leii copii si casnici. In noiembrie, viata ia o turnura pozitiva pentru Lei. Paradigma schimbarilor, de la greu la usor, apare in luna decembrie.

In concluzie, anul 2012 poate fi un an greu, dar determinarea Leilor ii va face sa invinga orice obstacol ce le-ar aparea in cale.


Social Media

2 Comments

 1. Feedback,

  „Aprilie indica pierderea cuiva drag sau o schimbare a locului de munca. Exista sanse ca Leii sa-si schimbe slujba, lucru care semnifica mai putin timp petrecut cu familia. Incepand cu luna mai, Leii reintra in forta. Profesional, schimbarile vor fi bune, dar pe plan personal sunt inca multe chestiuni de rezolvat.”
  Aprilie cu de toate…
  „In lunile iunie si iulie, Leii se vor reconecta cu familia si prietenii, ce au fost cam neglijati.” In iunie m-am reconectat acasa dar am si fortat mana sortii in a 2 a parte a lunii
  „Socializarea va produce rezultate in timpul celei de-a doua saptamani a lunii august, fiind stabilite noi conexiuni.”- adevarat din a 2 a sapt a lunii a continuat pana la inceputul lui septembrie
  „Leii trebuie sa fie atenti la investitiile pe care le vor face in luna septembrie, caci pierderile financiare pot duce la frustrari si depresii.”-ceea ce a inceput in a 2 a sapt a lui august nu a mai mers
  „Luna octombrie este buna pentru Leii copii si casnici.” in octombrie sunt acasa
  „In noiembrie, viata ia o turnura pozitiva pentru Lei.” hmm, in ce sens?
  „Paradigma schimbarilor, de la greu la usor, apare in luna decembrie.”- sa speram
  In concluzie da, anul 2012 este inca si a fost un an greu, mult mai greu ca cel anterior.

Leave a Reply