luni, octombrie 3, 2022
AcasăDivinatieAstrologieHoroscop 2015 - Zodia Rac. Racii au parte de mult noroc si...

Horoscop 2015 – Zodia Rac. Racii au parte de mult noroc si bani!

Horoscop 2015 – Zodia Rac. Racii au parte de mult noroc si bani!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

2015 racIn cursul acestui an (2015), Racilor li se promite o noua sursa de energie si vigoare, de aceea vor fi in stare sa-si implineasca orice idee sau ideal. Pozitiile planetare pentru aceasta perioada a anului ii ajuta pe Raci sa aiba parte de noi oportunitati de crestere si de dezvoltare personala. Racii vor fi capabili sa-si abordeze problemele cu o noua sursa de lumina. Inclinatiile artistice sunt mult mai pronuntate pentru aceasta perioada. Racii vor intalni in 2015 noi prieteni sau parteneri, care pot fi viitorii parteneri in viata personala sau profesionala. Planetele Marte si Neptun ii pot face pe Raci sa ia decizii impulsive, pripite, care ar trebui sa fie tratate cu prudenta. Activitati recreative ar trebui sa fie reduse la minimum pentru aceasta perioada, iar Racii ar trebui sa se concentreze asupra sarcinilor mai mari.

Cariera

Pozitiile planetare pentru acest an (2015) ii vor sprijini pe Raci in viata profesionala. Racii vor fi capabili sa munceasca pentru implinirea ambitiilor si idealurilor din viata lor. Performanta lor profesionala va fi rapid rasplatita de sefi. Cei care doresc sa faca o mutare importanta in cariera, vor naviga in ape bune in acest an. Cu toate acestea, Racilor li se recomanda sa ramana in barca lor, daca marea pare a fi agitata. In 2015, Racii trebuie sa lase rutina si sa incerce noi metode de lucru.

Iubirea

In cursul acestui an, problemele din relatie vor avea parte de noi oportunitati. Cei singuri vor avea suficient timp pentru distractie. Cei deja aflati intr-o relatie, lucrurile vor merge bine, dar vor apare noi completari in familie/cuplu. Dragostea pentru Raci va pluti in aer in a doua jumatate a anului. Placerile senzuale ii asteapta pe Raci tot in aceasta perioada. 2015 este momentul prielnic pentru Raci pentru a discuta cu partenerii lor de viata acele lucruri, care au impiedicat buna functionare a relatiilor personale.

Banii

In 2015, Racii au parte de mult noroc si bani. Racii trebuie sa ia decizii majore in ceea ce priveste miscarile lor financiare si sa fie constienti de riscurile acestor decizii. Dar, pentru a face mai multi bani, Racii trebuie sa depuna un efort suplimentar pentru aceasta perioada de timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca ar putea avea cheltuieli nedorite pe carduri. Munca grea si angajamentul sunt atu-urile principale ale Racilor in acest an (2015). Racii trebuie sa fie constienti de faptul ca in a doua jumatate a anului 2015 vor avea parte de mari cheltuieli financiare.

Sanatate

Pe parcursul anului 2015, nivelul de energie al Racilor este foarte bun. Planetele ii ajuta pe Raci sa aiba parte de sanatate fizica si mentala pentru tot anul. Racii vor simti in 2015 o noua energie ce curge in interiorul lor si ei ar trebui sa fie capabili sa simta un nou dinamism in interior. Totusi, Racii nu trebuie sa uite ca trebuie sa mai ia cate o pauza de la munca si sa-si relaxeze muschii.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

1 Comment