duminică, septembrie 25, 2022
AcasăDivinatieAstrologieHoroscop 2012: Zodia Varsator

Horoscop 2012: Zodia Varsator

Horoscop 2012: Zodia Varsator

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Pentru Varsatori, anul 2012 este anul in care ei trebuie sa-si incerce sansa in cariera si afaceri, pentru ca vor avea rezultate bune. La inceputul anului, ei trebuie sa fie atenti atunci cand vine vorba de iubire sau relatii. In ianuarie, Varsatorii nu trebuie sa dea nicio sugestie, pentru ca aceasta poate fi judecata din perspectiva gresita. Februarie este luna pe care Varsatorii trebuie s-o dedice prietenilor si familiei. In martie, Varsatorii trebuie sa se concentreze mult mai bine in activitatile zilnice.

Aprilie este luna in care Varsatorii trebuie sa ia decizii importante cu privire la iubire sau cariera; de asemenea, vor aparea si anumite probleme financiare. Mai este momentul potrivit in care Varsatorii trebuie sa-si exprime iubirea. Totusi, in aceasta luna nu trebuie luate hotarari importante. Iunie va aduce Varsatorilor bani mai multi.

Iulie este luna calatoriilor, in special cele de placere. Si in august, Varsatorilor le va merge bine in viata amoroasa si in cariera. In septembrie si octombrie, Varsatorii vor avea parte de niste luni linistite, in care ar fi bine sa se odihneasca. In noiembrie, Varsatorii trebuie sa aiba grija de sanatatea lor, iar in decembrie e posibil ca ei sa calatoreasca in afara tarii.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.