Vreti sa va deschideti cel de-al treilea ochi? Faceti asta inainte de a va duce la culcare!

Social Media

3lea-ochiDoamnelor si domnilor, doriti sa vedeti dincolo de vederea obisnuita sau sa va puneti mintea in starea alfa? Daca raspunsul este pozitiv, atunci aveti nevoie sa va deschideti cel de-al treilea ochi. Da, al treilea ochi.

Al treilea ochi este un loc al puterii oculte si al intelepciunii, care se afla in frunte. Este posibil ca o fiinta umana sa-si poata deschide cel de-al treilea ochi prin meditatie. In acest articol, veti afla una din modalitatile prin care veti fi capabil sa va deschideti acest al treilea ochi.

Deschiderea sa cu siguranta nu este o sarcina usoara. Chiar si prin meditatie sustinuta este dificil de a ajunge in punctul in care sunteti pe deplin capabil de a va deschide cel de-al treilea ochi. De obicei, uneori, oamenii sunt chiar pe punctul de a-si deschide cel de-al treilea ochi, dar, in general, ei renunta chiar inainte ca acest lucru sa se intample. Cu toate acestea, meditatia de rutina este instrumentul cele mai eficient pentru a va ajuta in a va deschide cel de-al treilea ochi.

Pentru o meditatie de succes, trebuie sa va alegeti locul potrivit pentru a medita, sa va pregati postura dreapta, sa va alegeti mantra potrivita si sa incepeti rutina.

Cel mai bun timp pentru a incerca deschiderea celui de-al treilea ochi ar fi sa urmati o rutina simpla inainte de a merge la culcare, chiar inainte de a adormi. Acesta este momentul in care mintea voastra este cea mai favorabila pentru „chanelling”. Cand va duceti la culcare, relaxati-va mintea, ca si cum ati medita. Concentrati-va la centrul fruntii.

Incet veti incepe sa vedeti culorile violet, albastru sau alb care se misca in jurul centrul fruntii. Atunci sunteti pe punctul de a va deschide cel de-al treilea ochi. Acest lucru inseamna ca aveti prima experienta al celui de-al treilea ochi. Nu trebuie sa renuntati, cel putin nu in acest moment. Ati putea auzi sau vedea ceva, dar, de cele mai multe ori, aceasta va fi o imagine care va va strafulgera in fata ochilor inchisi. Acestea nu vor dura mult timp, initial, pana cand veti fi in masura sa va concentrati atentia asupra lor suficient de mult timp, intr-o stare relaxata, meditativa a mintii. Odata ce ati inceput acest lucru, veti incepe sa obtineti aceste stari permanent, pe tot parcursul zilei, fara a incerca macar!


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply