Cel de-al treilea ochi se poate deschide in mod spontan – avertizeaza ezoteristii! Iata simptomele…

Social Media

Imagine: flickr.com (Commons Creative – free)

Potrivit cercetatorilor din domeniul ezoterismului, cel de-al treilea ochi, care ar fi situat in mijlocul fruntii la aproximativ 1 cm deasupra sprancenelor, este un ochi invizibil, mistic, asociat cu un centru energetic puternic. Pentru majoritatea oamenilor, acest ochi ramane inchis si energia importanta conectata la acesta nu este disponibila, dar ce se intampla cand cel de-al treilea ochi se deschide?

Pentru unii ocultişti, al treilea ochi este de fapt situat in interiorul craniului si are forma unui ou. Aceasta este uneori denumit „oul cosmic”, fiind descris ca sursa intregii creatii. Cand este activat, puterea extraordinara continuta in cel de-al treilea ochi se spune ca ne poate transporta – sau chiar crea – (intr-o) o lume cu totul noua.

Conform traditiei hinduse, al treilea ochi este a sasea chakra sau centru energetic din corp, si este adesea mentionat ca „poarta sufletului”. Atunci cand este activat, se spune ca ofera o perceptie ridicata asupra altor taramuri, precum si o cunoastere si o intelepciune semnificativa. In plus, se spune ca odata deschis, al treilea ochi ofera abilitatea de a comunica telepatic cu alte persoane trezite, de a vedea spiritele celor morti si chiar de a primi mesaje direct de la fiinte superioare.

Madame Blavatsky, autoarea „Doctrinei secrete” si fondatoare a teosofiei moderne, descrie al treilea ochi ca fiind legat de glanda pineala. Conform invataturilor ei, la un moment dat toti oamenii posedau cel de-al treilea ochi, dar acesta s-a atrofiat si s-a diminuat in timp, pe masura ce ne-am indepartat de originile noastre divine. Redus de la dimensiunea initiala, al treilea ochi a devenit ceea ce este acum cunoscut sub numele de glanda pineala.

De-a lungul timpului, adevarul despre deschiderea celui de-al treilea ochi a fost ascuns. Deschiderea spontana si automata a celui de-al treilea ochi poate fi chiar daunator pentru oameni; dar, este posibil sa va deschideti cel de-al treilea ochi intr-un mod sanatos, fara reactii adverse, prin anumite tehnici.

Semne si simptome ale unei deschideri spontane a celui de-al treilea ochi

1. Schimbari dramatice ale simturilor – Al treilea ochi, cand se deschide, are un impact asupra tuturor celorlalte simturi. Culorile pot parea mai stralucitoare sau mai intense. Se poate observa mirosuri ciudate sau neasteptate, iar aromele alimentelor familiare pot parea diferite. Se pot auzi sunete noi si chiar si simtul tactil poate fi afectat direct intr-o varietate de moduri. Aceasta experienta poate parea halucinogena la cei al caror al treilea ochi s-a deschis automat si poate fi un proces destul de deranjant.

2. Visele devin mai vii, intense si bizare – Cand al treilea ochi s-a deschis, starea de vis se schimba. In mintea visatoare a unei persoane al carui ochi s-a deschis automat, aceste vise vii se amesteca cu visele lor obisnuite, si pot crea o experienta conflictuala, ce poate avea un impact profund asupra somnului. Nu este neobisnuit ca cineva care se confrunta cu acest lucru sa incerce sa ia pastile pentru a forta un somn mai odihnitor; acest lucru poate duce la atrofierea celui de-al treilea ochi.

3. Dureri de cap si o greutate mai mare – Persoanele al caror ochi s-a deschis spontan, vor experimenta dureri de cap si senzatia ca trupul lor a devenit mai greu, fara a creste efectiv in kg. Acest lucru poate fi atribuit schimbarii fluxului de energie prin chakre. Daca nu este reechilibrat corespunzator dupa deschiderea celui de-al treilea ochi, trecerea sanatoasa a energiei prin corp poate fi perturbata. Totul este interconectat si, atunci cand o parte a sistemului nu functioneaza corect, se poate raspandi disfunctionalitati in alte parti ale sistemului.

4. Desprinderea de realitate – Mintea umana, fara cel de-al treilea ochi deschis, se obisnuieste sa experimenteze lumea in anumite moduri. Atunci cand al treilea ochi se deschide accidental, acel sentiment de obisnuinta / banalitate / materialitate este puternic afectat pe masura ce constientizarea altor planuri ale realitatii este mai pregnanta. Apare adesea un sentiment de detasare de sensul anterior al realitatii, existand simtamantul ca nimic nu este real si ca totul este fals. Fara o intelegere constienta a influentei celui de-al treilea ochi, poate deveni extrem de dificil sa recastigam un sentiment de intelegere si claritate despre lumea aceasta.

5. Intreruperea relatiilor – Odata cu deschiderea celui de-al treilea ochi, adevarata natura a relatiilor poate deveni cunoscuta, iar relatiile puternice anterioare pot parea brusc superficiale si lipsite de sens. Minciuna devine mai evidenta, iar inselaciunile minore de zi cu zi pot deveni intolerabile. In consecinta, relatiile interumane pot experimenta o schimbare extraordinara odata cu deschiderea accidentala a celui de-al treilea ochi.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply