Home Spiritualitate practica Inainte de culcare, masati-va talpile de la picioare! Harta incredibila a celor 26 de puncte vitale!

Inainte de culcare, masati-va talpile de la picioare! Harta incredibila a celor 26 de puncte vitale!

by admin
3340 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

masaj talpi picioareTerapia prin masaj este uluitoare. Daca n-ati experimentat pana acum placerea unui masaj, atunci ar trebui sa o faceti cat mai curand posibil. Masajul este unul dintre cele mai bune tehnici de relaxare, si, in plus, s-a dovedit a avea un efect pozitiv asupra sanatatii dumneavoastra generale.

In acest articol aveti o harta a unui masaj aplicat pe talpile picioarelor, masaj pe care vi-l puteti face singur. Aplicarea unei mici presiuni asupra unor puncte specifice ale talpilor picioarelor afecteaza organul bolnav corespunzator. Verificati graficul pentru a vedea ce zone ale talpii piciorului sunt asociate cu anumite zone ale corpului uman.

A mai fost demonstrat faptul ca masajul ofera o serie de alte avantaje. Acestea includ: imbunatatirea fluxului sanguin, niveluri reduse de grasime corporala si eliminarea acizilor care provoaca crampe.

Este recomandat sa va masati talpile picioarelor in fiecare noapte, inainte de a merge la culcare, iar acest lucru nu dureaza mai mult de 15 minute. Apasati ferm cu degetul mare de la mana punctele de pe talpa, timp de cateva secunde, inainte de a trece la urmatorul punct, pentru ca fiecare parte a corpului sa se simta mai bine.

harta picior

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment