luni, ianuarie 30, 2023
AcasăSpiritualitate practicaMeditatiiVreti sa nu mai aveti frica de moarte? Faceti o experienta mentala...

Vreti sa nu mai aveti frica de moarte? Faceti o experienta mentala de detasare de propriul trup!

Vreti sa nu mai aveti frica de moarte? Faceti o experienta mentala de detasare de propriul trup!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Poate unora dintre noi li s-ar face frica, dar n-ar trebui sa avem acest sentiment. Din contra. Despartirea de propriul trup (experienta in afara trupului), ar trebui sa ne aduca o bucurie imensa amestecata cu frica. Bucurie pentru ca observam ca avem parte de un nou corp luminos, astral; si frica din cauza intrarii intr-un teritoriu strain, necunoscut.

La inceput, constiinta este limitata in noul plan. Veti simti doar ca aveti un corp usor si veti percepe o atmosfera astrala vibranta, limitata; s-ar putea sa simtiti ca plutiti in aer. Dar, cand reveniti inapoi in trup, exista o dorinta intensa de a ne intoarce in noua constiinta si de a ramane in acea stare intotdeauna.

Cum putem experimenta iesirea in afara corpului? Exista o tehnica – calatoria astrala – pe care ar fi de preferat s-o efectuam la ora 4 dimineata. De ce? Pentru ca atunci nu veti fi deranjat de mediul inconjurator si veti avea o minte odihnita si linistita. Iata ce-ar trebui sa faceti:

– Dupa ce va sculati la ora 4 dimineata, dati-va jos din pat si spalati-va cu apa pe fata;

– Dupa cateva minute, intoarceti-va in pat si intindeti-va. Probabil ca veti simti obosit(a) si veti dori sa va intoarceti la somn;

– Inchideti ochii si limpeziti-va mintea. Aceasta ar trebui sa fie usor, intrucat ati dormit deja cateva ore;

– Apoi, imaginati-va ca stati undeva in camera, poate undeva in coltul indepartat. Cu insufletire, va veti vedea stand acolo. Veti sti ca stati acolo si ca trupul vostru se afla intins pe pat. Concentrati-va intreaga minte pe acest concept;

– Incepeti sa va spuneti in minte urmatoarele: “Voi face calatorii astrale. Imi voi parasi corpul”. Spuneti acest lucru de mai multe ori, imaginati-va ca va aflati in cealalta parte a camerei.

– In timp ce faceti acest lucru, veti incepe sa adormiti incetul cu incetul. Usor, mintea voastra incepe sa se tulbure. Asigurati-va ca ideea faptului sunteti in cealalta parte a camerei va sta in mintea voastra, inainte sa adormiti.

– Puteti sa experimentati una din urmatoarele senzatii: plutire, scufundare, vibratii, o lumina alba sau albastra.

Amintiti-va ca, odata practicata experienta in afara corpului, nu veti mai avea frica de moarte!

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.