Iata cum va puteti deschide cel de-al treilea ochi, prin metoda “triunghiului mental”!

Social Media
  •  
  •  
  •  

cel de-al treilea ochi 2Exista mai multe modalitati pentru a va deschide cel de-al treilea ochi, adica a va decalcifia glanda pineala: de la consumul de alimente si pana la tehnici speciale de meditatie. Dar, exista o METODA, cea mai usoara si mai utila dintre toate, prin intermediul careia puteti sa va deschideti cel de-al treilea ochi si sa creati un “pod” de comunicare mentala.

Iar aceasta metoda nu implica vreun misticism, ca de exemplu sa priviti pentagrame, sau sa rostiti anumite sunete ciudate. E atat de simplu! Tot ce trebuie sa faceti este sa creati un TRIUNGHI, nu unul material, ci unul metal. El ar putea astfel sa fie denumit asa: TRIUNGHIUL MENTAL. Ce presupune acest lucru? Aducerea unei unitati intre cei doi ochi fizici: emisfera stanga a creierului si emisfera dreapta a creierului, pentru a crea o constientizare comuna si o unitate intre cele doua – chiar in centrul lor fiind glanda pineala sau cel de-al treilea ochi.

Exista doi pasi in indeplinirea acestui pas. Primul pas este acela de a va crea propriul triunghi mental (cei doi ochi fizici si centrul dintre cei doi – cel de-al treilea ochi), iar al doilea pas presupune crearea unui pod mental in comunicarea dintre dvs (ca persoana) si a unei alte persoane (ruda apropiata, prieten(a), sot(ie)).

Acesta este unul dintre primii pasi in evolutia constiintei noastre – comunicarea cu cei apropiati noua, la niveluri mai mari decat au fost vreodata. Amintiti-va ca vindecarea interioara include si vindecarea din interiorul comunitatii si familiei din care faceti parte. La fel ca si celulele dintr-un corp, noi toti trebuie sa invatam sa-i ascultam pe ceilalti si sa ne conectam unii cu altii, pentru ca acest trup al constiintei sa functioneze in mod corespunzator.

Un comentariu la „Iata cum va puteti deschide cel de-al treilea ochi, prin metoda “triunghiului mental”!”

Lasă un comentariu