Home Spiritualitate practicaMeditatii O “meditatie-oglinda” privind cel de-al treilea ochi! In timpul ei, puteti vedea diferite chipuri, din vietile anterioare sau din alte dimensiuni!

O “meditatie-oglinda” privind cel de-al treilea ochi! In timpul ei, puteti vedea diferite chipuri, din vietile anterioare sau din alte dimensiuni!

by admin
236 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

meditatie oglinda cel de-al treilea ochiCate chipuri veti vedea? In meditatia tip oglinda (despre care vom vorbi in acest articol), veti vedea chipuri din vietile anterioare, chipuri de extraterestri, de zane, de oameni din alte rase si din alte timpuri. Este posibil sa vedeti chiar imagini demonice, dar sa nu va speriati, pentru ca ele nu va pot face rau.

Iata care este subiectul acestie meditatii: asezati o oglinda in fata voastra, aprindeti o lumanare si stingeti luminile. Concentrati-va la locul situat intre cei doi ochi fizici, acolo unde ar trebui sa se afla cel de-al treilea ochi. Din cauza obscuritatii din camera, veti observa ca ochii se focalizeaza si se defocalizeaza, insa acest lucru este unul perfect normal si de asteptat. Incercati sa evitati sa clipiti excesiv.

Dupa o anumita perioada de concentrare, cel de-al treilea ochi va incepe sa se deschida si sa dezvaluie aceste chipuri. V-am spus mai sus ca pot aparea si entitati cu aspect demonic, insa n-ar trebui sa va fie frica, intrucat acestea nu va pot face niciun rau. Daca simtiti in ele energii negative, le cereti pur si simplu sa plece si reluati meditatia.

Iata ce ne spune un barbat, dupa experienta sa cu aceasta meditatie: “Am vazut, de asemenea, o entitate demonica, cu ochi stralucitori, rosii si dinti fiorosi, dar am ramas calm si i-am spus ca nu este binevenita in timpul meditatiei mele si am rugat-o sa plece”.

Aceasta meditatie nu este pentru cei slabi de inima. Daca credeti ca nu sunteti pregatiti sa o faceti, n-o incercati.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

1 comment

Gabriel Dumitra 5 mai 2016 - 15:30

wow. Eu nu mi-as dori sa incerc, deoarece mi-e foarte frica :)))) Ceea ce voiam sa spun este ” Puneti un buton de share pe facebook ca sa pot distribui direct de aici, fara a mai copia link-ul si a-l posta pe facebook”. Mersi!

Leave a Comment