joi, august 11, 2022
AcasăFranturi de realitateFluorul va impiedica sa va deschideti cel de-al treilea ochi! Alimentele cu...

Fluorul va impiedica sa va deschideti cel de-al treilea ochi! Alimentele cu ajutorul carora puteti sa va decalcifiati cel de-al treilea ochi!

Fluorul va impiedica sa va deschideti cel de-al treilea ochi! Alimentele cu ajutorul carora puteti sa va decalcifiati cel de-al treilea ochi!

cel de-al treilea ochiGlanda pineala este o mica parte a sistemului nostru endocrin; aceasta glanda produce melatonina, un antioxidant puternic care previne lezarea moleculelor de ADN de catre anumiti carcinogeni, stopand mecanismul prin care acestia provoaca cancer. A nu se uita ca suplimente de melatonina se administreaza pacientilor cu tulburari de ritm circadian, tulburari de invatare sau memorare, maladia Alzheimer, neoplazii, obezitate etc.

Din punct de vedere spiritual, glanda pineala este mai mult decat responsabila pentru dezvoltarea fizica sanatoasa. Ea reprezinta una dintre cele mai importante instrumente spirituale, putand fi folosita pentru trezirea celui de-al treilea ochi fizic. De obicei, glanda pineala este simbolizata ca un con de pin, iar acest lucru este extrem de important, intrucat cuprinde o secventa Fibonacci, care incorporeaza in ea o geometrie sacra. E posibil ca glanda pineala sa fi avut marimea unui con de pin in trecut, in creierele oamenilor, acest lucru explicand de ce craniile egiptene antice erau atat de alungite. Aceste tipuri de cranii nu au fost gasite doar in Egipt, dar, de asemenea, si in locuri cum ar fi Peru si Tibet, toate aceste culturi antice fiind cufundate in spiritualitate.

Atunci cand oamenii consuma cu fluor prin folosirea pastei de dinti, precum si a altor alimente, glanda pineala devine treptat calcificata. O glanda pineala calcificata va tine inchis cel de-al treilea ochi si va limita capacitatea de a vedea cu adevarat realitatea din jur. Acesta este principalul motiv pentru care fluorul a fost introdus in consumul public in secolul al XX-lea; pentru ca oamenii sa nu vada realitatea, sa nu fie in masura sa gandeasca independent si sa devina asemenea turmelor de oi.

Glanda pineala are una dintre cele mai ridicate niveluri de fluor din organism; aceasta glanda atrage fluor, deoarece este un tesut care are capacitatea de a pietrifica, atragand un volum mare din fluxul de sange. Acesta este modul prin care fluorul ramane in aceasta glanda.

Ce-am putea face atunci? Sa ne decalcifiem glanda pineala. Iata alimentele care sa ajute la decalcifierea glandei dvs. pineale:
– ulei de peste;
– cacao brut;
– acid citric;
– usturoi;
– otet de mere;
– ulei si extract de oregano;
– vitamina K1/K2;
– melatonina;
– iod;
– apa distilata (sau apa pura filtrata cu lamaie);
– magneziu.

Nu uitati: prin decalcifierea glandei pineale, puteti sa va activati cel de-al treilea ochi!

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

20 Comments

  1. SALUT,
    DIN COMENTARIU, DESPRIND O POTENTIALA CONCLUZIE CARE POATE FI TULBURATOR DE REALA.
    MA DAU EXEMPLU PE MINE: ADEVARAT FOLOSESC PASTA DE DINTI MAI RAR DAR MA CLATESC CU APA CA SA NU AM RESTURI ALIMENTARE. AM FOST INSTIINTAT DE O AMICA DE ACEASTA SITUATIE IN 2010, NU AM LUAT-O IN CONSIDERATIE. AMICA E LICENTIATA IN ISTORIE. EA NU FOLOSESTE PASTA CU FLUOR DE PRIN 2008. CONCLUZIA MEA AR FI CA PERSOANELE DE AMBE SEXE CEL PUTIN PANA LA VARSTA DE 38 ANI IN PREZENT SUNT NEPUTINCIOSI IN GANDIRE IN A RATIONA CHIAR DACA UNII SUNT PREMIANTI LA INVATATURA. LA SPIRIT, GANDIRE CEREBRALA SUNT ZERO, DIN PACATE. AU TABIETURI, OBICEIURI NESANATOASE, AI IMPRESIA CA VORBESTI CU NISTE ROBOTI CARE IGNORANTI SAU CARE MERG PE DRUMUL LOR STABILIT. BINE SE INTAMPLA DIN PACATE SI CU PERSOANE VARSNICE, DAR POATE DE VINA ESTE INSUFICIENTA CULTURA.

  2. Comentariul lasa sa se inteleaga ca exista persoane al caror cel de al trei-lea ochi este deschis , decalcifiat,etc si care stiu de ce trebuie sa ne ferim pentru a atinge acest stadiu. Simpla afectare a luciditatii de catre flor mie mi se pare departe de vreo legatura cu cel de al trei-lea ochi mitic. Alcoolul afecteaza mult mai dramatic discernamantul ,iar consumul sau timp indelungat produce disfunctii ireversibile la nivel neuronal si asta fara a se spera la nici cel mai mic efect benefic ca si motivatie de consum.
    Sant de acord ca sanatatea publica este pusa in pericol de unele substante acceptate astazi in industria alimentara , sau cu faptul ca lipsa de scrupule face casa buna cu succesul” financiar, insa poate ar fi bine sa semnalam pericolele asupra sanatatii in ordinea gravitatii. Poate ar fi de dorit ca oamenii sa nu-si mai faca rau singuri de dragul socializarii si apoi sa-si vada de cel de al trei-lea ochi ?

  3. Poate fi foarte bine odata ,insa poate fi la fel si de rau in functie de nivelul tau spiritual,vibratie ,ginduri si lumina din tine.Nu te speria ca aceasta activare nu se face oricum ,sa zicem daca renunti la pasta de dinti cu fluor si gata.Mancarea.apa,meditatia ,postul ,kundalini si multi multi alti factori ajuta la activare insa procesul este mult mai complex,asta insemnand sa intri in legatura cu sinele tau superior…

  4. […] Glanda pineala este o mica parte a sistemului nostru endocrin; aceasta glanda produce melatonina, un antioxidant puternic care previne lezarea moleculelor de ADN de catre anumiti carcinogeni, stopand mecanismul prin care acestia provoaca cancer. A nu se uita ca suplimente de melatonina se administreaza pacientilor cu tulburari de ritm circadian, tulburari de invatare sau memorare, maladia Alzheimer, neoplazii, obezitate etc. Din punct de vedere spiritual, glanda pineala este mai mult decat responsabila pentru dezvoltarea fizica sanatoasa. Ea reprezinta una dintre cele mai importante instrumente spirituale, putand fi folosita pentru trezirea celui de-al treilea ochi fizic. De obicei, glanda pineala este simbolizata ca un con de pin, iar acest lucru este extrem de important, intrucat cuprinde o secventa Fibonacci, care incorporeaza in ea o geometrie sacra. E posibil ca glanda pineala sa fi avut marimea unui con de pin in trecut, in creierele oamenilor, acest lucru explicand de ce craniile egiptene antice erau atat de alungite. Aceste tipuri de cranii nu au fost gasite doar in Egipt, dar, de asemenea, si in locuri cum ar fi Peru si Tibet, toate aceste culturi antice fiind cufundate in spiritualitate. Atunci cand oamenii consuma cu fluor prin folosirea pastei de dinti, precum si a altor alimente, glanda pineala devine treptat calcificata. O glanda pineala calcificata va tine inchis cel de-al treilea ochi si va limita capacitatea de a vedea cu adevarat realitatea din jur. Acesta este principalul motiv pentru care fluorul a fost introdus in consumul public in secolul al XX-lea; pentru ca oamenii sa nu vada realitatea, sa nu fie in masura sa gandeasca independent si sa devina asemenea turmelor de oi. Glanda pineala are una dintre cele mai ridicate niveluri de fluor din organism; aceasta glanda atrage fluor, deoarece este un tesut care are capacitatea de a pietrifica, atragand un volum mare din fluxul de sange. Acesta este modul prin care fluorul ramane in aceasta glanda. Ce-am putea face atunci? Sa ne decalcifiem glanda pineala. Iata alimentele care sa ajute la decalcifierea glandei dvs. pineale: – ulei de peste; – cacao brut; – acid citric; – usturoi; – otet de mere; – ulei si extract de oregano; – vitamina K1/K2; – melatonina; – iod; – apa distilata (sau apa pura filtrata cu lamaie); – magneziu. Nu uitati: prin decalcifierea glandei pineale, puteti sa va activati cel de-al treilea ochi! S […]