Alimente care va pot activa glanda pineala („cel de-al treilea ochi”) – sediul sufletului uman

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Glanda pineala, o glanda endocrina situata in creier, ar fi sediul sufletului, spun unii ezoteristi. Denumita si „cel de-al treilea ochi”, se crede ca aceasta mica glanda este implicata in atingerea unor niveluri mai ridicate de constiinta, actionand ca o poarta catre dimensiuni dincolo de realitatea noastra, creata de creier.

Pentru persoanele care vor sa incerce sa isi activeze pe deplin potentialul spiritual si sa apeleze la puterea glandei pineale, trebuie sa inceapa sa se detoxifice si sa aiba parte de o alimentatie adecvata. Datorita alimentelor consumate, pline de pesticide si substante toxice, glanda pineala a devenit „calcificata”. Multi dintre noi avem o glanda pineala care este deja complet calcificata. Acest lucru ne impiedica sa valorificam capacitatile ezoterice ale acestei glande – de aceea este necesar un proces de detoxifiere, adica de a renunta la toata alimentatia nesanatoasa. Nu-i intamplator ca in credinta crestin-ortodoxa se pune mare accent pe post.

In afara de detoxifierea organismului, mai este necesara si utilizarea unor alimente care sa stimuleze functia glandei pineale, sa ne ajute in decalcifierea acesteia si sa ne sustina in calatoria noastra spirituala. Iata cateva din aceste alimente care ne ajuta sa ne dezvoltam glanda pineala:

1) Uleiul de oregano. Acesta ne ajuta in procesul de purificare, contribuind la eliminarea calcificarii existente in glanda pineala, pe langa purificarea sistemului endocrin. De asemenea, uleiul de oregano este foarte bun in fortificarea sistemului imunitar al organismului.

2) Cacao organica. Poate ajuta la detoxifierea glandei pineale, datorita continutului antioxidant inalt ce se gaseste in cacao. De asemenea, cacao organica poate stimula cel de-al treilea ochi.

3) Alimente bogate in clorofila. Suplimentele precum spirulina, iarba de grau verde si algele verzi albastre sunt exemple de alimente bogate in clorofila, care ofera beneficii similare consumului de verzi frunze. Aceste suplimente ajuta la decalcifierea glandei pineale datorita proprietatilor lor puternice de detoxifiere.

4) Otetul de cidru de mere. Detoxifiant natural, otetul de cidru de mere ajuta la decalcifierea glandei pineale datorita continutului de acid malic. Acidul malic este un compus organic care le confera fructelor gustul acru. Cand este luat ca supliment, otetul de cidru de mere sustine sistemul digestiv si ajuta organismul sa se detoxifice. Oricum, otetul de cidru de mere are multe beneficii pentru sanatate.

5) Alimente bogate in iod. Multi dintre noi au fost expusi la fluorura de sodiu, iar acest lucru a dus si la calcifierea glandei pineale. Iodul, care apare in mod natural in plante precum alge marine sau in fructe (ca nucile), imbunatateste eficient eliminarea fluorurii de sodiu prin urina. Din pacate, dieta moderna ne-a lasat deficienti de acest mineral vital, desi trupurile noastre au mare nevoie de iod. Pentru a evita deficienta de calciu atunci cand luati suplimente de iod, este recomandata o dieta care sa includa multe alimente organice precum broccoli, migdale, portocale, seminte de in, seminte de susan, marar, cimbru si alte plante medicinale uscate.

6) Sfecla rosie si prunele uscate. Un alt supliment care poate fi utilizat pentru a elimina fluorura din corpul uman este borul mineral. Este prezent in mod natural in sfecla rosie, dar si in alte alimente, cum ar fi prunele uscate.

Be the first to comment

Leave a Reply