Un mare miracol crestin: eliberarea Sf.Apostol Petru din temnita

Social Media

Pe vremea aceea cand Apostolii trimiteau ajutoare Bisericii Ierusalimului, imparatul Irod a luat din sanul Bisericii cativa cuviosi ca sa-i batjocoreasca. Printre ei se afla si Apostolul Petru. Daca l-au prins l-au aruncat in temnita si a pus sa-l pazeasca succesiv patru grupe de cate patru soldati fiecare.

Crestinii din Ierusalim au auzit de acest lucru si se rugau fierbinte pentru salvarea lui. Intr-o noapte, si anume cea premergatoare judecatii lui de catre Irod, Petru dormea linistit, legat in lanturi duble intre doi soldati si cu doi paznici in usa temnitei facand de santinela. Dintr-o data s-a aratat ingerul lui Petru, camera temnitei umplandu-se de lumina.
– Ridica-te repede, zise ingerul lui Petru, lovindu-l peste fata sa se mai trezeasca. Imediat, lanturile au cazut de la mainile lui, ingerul zicandu-i din nou:
– Puneti centura si sandalele. Petru a facut ascultare.
– Acum, a zis mai departe ingerul, pune-ti pelerina si urmeaza-ma.
Asa s-a si intamplat. A iesit din camera inchisorii si l-a urmat pe inger fara sa fi inteles ca acestea le traia in realitate. Credea ca avea in visul lui halucinatii.

Trecand de prima si de a doua straja se apropiau de poarta de fier din afara care mergea direct in oras. Poarta s-a deschis singura si au iesit afara. Au trecut un drum ingust si imediat ingerul a disparut. Atunci Petru si-a revenit si a zis de unul singur:
– Acum am inteles ca a trimis intr-adevar Domnul pe ingerul Lui si m-a eliberat din mainile lui Irod.


Social Media

2 Comments

  1. Asa s-a intamplat si se va mai intampla cu crestii in vremurile de pe urma cand antihrist ii va aresta iar cei ce vor crede cu adevarat vor vedea cum vine ingerul si-i elibereaza . S-a intamplat si la noi cu un preot arestat si dupa prima evadare seful inchisorii a fost impuscat celalalt a chemat C.C. ul in frunte cu Ana Paucher si GG Dej pentru a se convinge singuri cazul e tinut sub tacere de fostii securisti asa cum si in arhivele de la Vatican sunt tinute dovezile despre rastignirea lui Iisus si invierea . S-au gasit rapoarte ale comandantilor romani despre inviere . Asi si in arhivele secrete ale securitatii sunt cazuri catalogate derpt inexplicabile ce sfideaza orce logica omeneasca . Adevarul e ascuns de ochii multimii pentru a ne tine in intuneric . Asa cum au scos pasaje din biblie si cartea lui Enoch scribul cel ce a vazut pe Dumnezeu si a confirmat pe Fiul . Si sunt voci ce spun ca noi am crede in zei evrei . Enoch nu era evreu aceasta natiune aparand mult mai tarziu dupa potop.

Leave a Reply