Dumnezeu a vindecat pur si simplu cancerul unui barbat, dupa mii de rugaciuni! Doctorii au ramas socati de miracol!

vindecarea lui DumnezeuPovestirea de mai jos este una adevarata, nu inventata, si arata puterea miracolului credintei.

George Abbott s-a trezit intr-o dimineata cu dureri severe de stomac. „M-am gandit ca poate imi vor trece, dar nu au disparut”, a spus George. Bărbatul si Cheryl, sotia sa, s-au grabit sa se duca la un spital din apropiere. „Ei bine, cei de la spital mi-au gasit un cancer al vezicii biliare. Aceasta este o forma foarte rara de cancer”, a spus barbatul.

Medicii au efectuat o interventie chirurgicala de urgenta pentru a elimina vezica biliara canceroasa, dar barbatul a primit o veste si mai proasta. „Cand au facut operatia, au observat ca acest cancer a cuprins si ficatul”, a povestit barbatul. Prognosticul doctorilor era sumbru: George nu mai avea mult de trait. De asemenea, optiunile sale de tratament erau foarte limitate: ficatul nu putea fi operat.

George a consultat si un alt doctor care i-a mai dat o sansa: il putea opera la ficat, doar daca acest cancer era bine localizat si nu extins si in alta parte. La recomandarea chirurgului, George nu a suferit chimioterapie inainte de interventia chirurgicala. In cele din urma, el a stiut ca soarta lui era in mainile lui Dumnezeu.

„Stiu ca Dumnezeu vindeca”, a spus George. „Dar eu sunt, de asemenea, un realist si stiu ca Biblia spune ca omul este menit sa moara o singura data, iar apoi urmeaza judecata. Asa ca eram gata sa accept lucrul acesta si daca Dumnezeu voia sa ma ia, atunci eram pregatit pentru asta.”

Odata ce data operatiei se apropia, Cheryl se ruga pentru ajutorul lui Dumnezeu.„Biserica noastra s-a reunit si a avut o intalnire de rugaciune si una dintre doamnele din biserica a cerut sa se faca rugaciune pentru George”, a declarat Cheryl. Dupa ce chirurgii au efectuat operatia, Cheryl a primit un telefon. „Am vorbit la telefon si am inceput sa plang. Doctorul mi-a spus ca ficatul este perfect normal si ca nu a existat niciun semn de cancer. Asa ca am inceput sa plang”, a spus ea.

„Doctorul mi-a spus ca am un ficat normal si sanatos. Dumnezeu mi-a luat cancerul si nu stiu cum a facut-o. Nu stiu daca mi-a indepartat doar cancerul, nu stiu daca mi-a dat un ficat nou. Nu conteaza asta pentru mine. Tot ce stiu este ca Dumnezeu este un Dumnezeu al miracolelor si El m-a vindecat „, a spus George.

Doctorul barbatului, dr.McQueen, a declarat socat: „Ei cred in rugaciune si au incredere in suveranitatea lui Dumnezeu. Nu exista niciun tratament medical sau explicatie pentru acest tip de rezultat – absolut miraculos!” Iar pentru ultimii doi ani, testele de rutina au aratat acelasi rezultat – nicio urma de cancer!

„Dumnezeu intr-adevar vindeca”, a declarat Cheryl. „Vreau sa spun, atunci cand Dumnezeu face ceva, El face dreptate.” Iar barbatul a mai adaugat: „Dumnezeu mi-a dat un miracol: miracolul vietii.”

 

1 Comment

Leave a Reply