luni, decembrie 5, 2022
AcasăReligieMiracoleMiracol: de Craciun, o femeie si-a recapatat vederea dupa 13 ani in...

Miracol: de Craciun, o femeie si-a recapatat vederea dupa 13 ani in care a fost oarba!

Miracol: de Craciun, o femeie si-a recapatat vederea dupa 13 ani in care a fost oarba!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

femeie-ce-vedeO pensionara suedeza si-a recapatat miraculos vederea de Craciun, dupa ce a petrecut mai mult de un deceniu in intuneric.

Ulla Sjoo din Ljungby (in sudul Suediei) si-a pierdut vederea in anul 2001, dupa ce a suferit un accident vascular cerebral. In varsta de 71 de ani, femeia a fost mai mult decat surprinsa, atunci cand s-a trezit in timpul Craciunului si a fost capabila sa vada un candelabru in casa ei, atunci cand a deschis ochii.

„Am crezut ca am visat sau ca ma aflam in ceruri. Era ireal”, a spus ea. Femeia a adaugat: „Locuiesc in acest apartament timp de noua ani si nu l-am mai putut vedea inainte”; ea a izbucnit in lacrimi, atunci cand a recunoscut un tablou de pe perete.

Dupa ce si-a recapatat vederea, Sjoo a facut alte examene medicale pentru a vedea ce s-a schimbat in creierul ei, care sa-i permita sa vada din nou. Ea a spus ca niciodata nu si-a imaginat ca ochii ei vor putea vedea din nou, ea adaptandu-se deja la viata ca o persoana oarba.

Sursa: thelocal.se

Nu poate fi o coincidenta faptul ca acest miracol s-a intamplat de Craciun…

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.