Home Uncategorized Miracol intr-o biserica din Mexic: statuia din piatra a lui Iisus Hristos isi deschide si isi inchide ochii!

Miracol intr-o biserica din Mexic: statuia din piatra a lui Iisus Hristos isi deschide si isi inchide ochii!

by admin
37 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

statuia lui IisusO inregistrare video socanta aparuta pe Internet arata cum o statuie a lui Iisus, aflata intr-o biserica catolica, isi deschide si isi inchide ochii, creand astfel posibilitatea existentei unui miracol.

Locul posibilului miracol este biserica Coahuila de Zaragoza din Mexic. Mai intai, secventa video arata statuia cu ochii inchisi. Ceva mai tarziu, intr-o alta secventa, in mod paradoxal se observa statuia lui Iisus cu ochii deschisi; dar, la secventa 0:45 a videoclipului se observa cum Iisus din piatra isi inchide ochii din nou!

Cum e posibil asa ceva? Expertul in activitati paranormale, Ivan Escamilla, a declarat ca videoclipul pare sa fie unul autentic. Exista insa altii care considera ca el a fost manipulat cu ajutorul CGI (grafica pe calculator), ceea ce nu e exclus.

Dar, daca videoclipul este autentic, atunci avem de-a face cu un adevarat miracol aici…

In prima secventa, statuia are ochii inchisi:

statuia Iisus 1

In a doua secventa, statuia are ochii deschisi:

statuia Iisus 2

Apoi, isi inchide ochii instantaneu:

statuia Iisus 3

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

2 comments

ionucmora 11 august 2016 - 23:57

Reclama ieftina sau miracol Luciferic…..

Leave a Comment