Un miracol de Craciun: o femeie moare in timpul nasterii, dar apoi si-a revenit in mod miraculos!

femeia revenita din mortiDe Craciun se intampla multe miracole, toate fiind un semn ca aceasta sarbatoare este chiar una sfanta. Iar una din miracolele de Craciun o puteti gasi chiar in povestirea de mai jos.

Era ajunul Craciunului anului 2009, iar Tracy Hermanstorfer se afla la un spital Colorado Springs pe cale de a da nastere primului ei copil. Dar, dintr-o data, ceva neasteptat s-a intamplat, iar doamna Hermanstorfer a intrat pe neasteptate in stop cardiac. Oare din cauza emotiilor mari pentru ca si-a dat seama ca va naste de Craciun?

Medicii au incercat sa salveze macar copilul femeii, prin efectuarea unei cezariene de urgenta pe femeia aflata in moarte clinica. Au scos copilul afara, dar nou-nascutul era foarte slabit, cu un puls care se diminua rapid. Personalul spitalului i-au inmanat apoi copilul aflat pe moarte domnului Hermanstorfer, pentru a-si lua la revedere de la el. Saracul barbat era pe punctul de a-si pierde si sotia si fiul in acelasi timp.

Dar, deodata, minunea de Craciun s-a intamplat. Inima doamnei Hermanstorfer a inceput in mod miraculos sa bata de una singura. Curand dupa aceea, si pulsul fiului ei s-a stabilizat si a inceput sa respire normal. Atat mama, cat si fiul, si-au revenit in mod complet, fara a avea efecte secundare.

Medicii de la spital habar n-au avut ce s-a intamplat; femeia era absolut sanatoasa la nastere, si n-a avut niciodata probleme cardiace. Categoric, ceva supranatural s-a intamplat aici…

 

Be the first to comment

Leave a Reply