Zodia Taur (20 aprilie-21 mai)

Social Media
  •  
  •  
  •  

taurEste Semn Feminin, Fix, de Pamant, avand drept metal cuprul, culoare subtila, galbenul, iar piatra pretioasa agata sau smaraldul; verbul caracteristic – “a avea”.

Nativul din aceasta Zodie este o persoana echilibrata, linistita, pasnica, dar care atunci cand se enerveaza, ceea ce se intampla rar, devine agresiva si violenta. Actioneaza intotdeauna planificat, cu multa metoda, fiind muncitor, perseverent si tenace. Este robust si ii plac muncile dificile care necesita eforturi mari. Are o inteligenta buna, axata pe tot ce este concret, practic realist, si asimileaza incet, dar sigur.

Memoria sa este foarte buna, numai ca ii trebuie destul de mult pana isi clarifica notiunile, dar apoi nu le mai uita niciodata. Ii plac muncile de unul singur si se bizuie intotdeauna doar pe ceea ce poate face el, chiar daca obtine rezultate excelente atunci cind este directionat de un prieten bun. Are o parere foarte buna despre sine si este amabil si binevoitor; tine la obiceiurile si tabieturile sale, fiind un mare gurmand. Este un conservator si un traditionalist, opunand rezistenta la orice fel de schimbare. Calitatile sale sunt rabdarea, stabilitatea, iar defectele cele mai mari sunt incapatinarea, posesivitatea si gelozia.

Este un tip care acumuleaza mereu bunuri din dorinta de a obtine siguranta materiala. Este ambitios, dar nu isi etaleaza calitatile, fiind un tip retras si linistit. Este pasnic si evita disputele cu destul de multa abilitate, cautand sa nu fie pus in situtii pe care nu le-a prevazut dinainte. Uneori, poate fi lipsit de de tact sau de maniere. Se afirma prin munca indarjita si prin tenacitate, obtinand ceea ce doreste.

Taurul este foarte sentimental si are o mare senzualitate si o sensibilitate atent mascata sub firea sa aparent dura. Sentimentele sale sunt greu de castigat, dar el este foarte fidel si stabil. Este foarte gelos si posesiv, iar furiile sale sunt teribile.

Patologia este asociata cu zona gatului, putand avea probleme cu glanda tiroida, cu laringele, amigdalele; totdeauna va avea probleme si cu aparatul digestiv datorita exceselor alimentare. De regula, are o constitutie robusta cere il face sa atinga varste inaintate.

3 comentarii la „Zodia Taur (20 aprilie-21 mai)”

  1. k..deci sunt confuza..eu sunt nascuta pe 20 aprilie la 7 dimineatsa deci ..de multe ori apar ca fiind berbec dar nu am calitatile berbecului ci sunt mai mult taur ..berbecul e mult prea ..activ agresiv agitat eu nu sunt asa..eu sunt mai retrasa linistita..urasc violentsa..iar din punct sentimental berbecul..nu merge cu prea multe zodii..iar berbec -berbec e o idee proasta..sa nu zic de restul eu sunt suta la suta ca sunt taur nu pot fi berbec..dar ..trec drept berbec peste tot..cea ce mka incurca rau..ce sunt pana la urma?:|

Lasă un comentariu