Horoscop 2012: Zodia Gemeni

Social Media

GEMENI (22 mai – 21 iunie):

Gemenii au parte de un dublu noroc in anul 2012. Cum planeta Venus a acestei zodii aduce bogatie si sanatate, viata pare sa fie mai putin complicata pentru Gemeni. In intregul an, ei au parte de creativitate, implinire de sine si dragoste.

Luna ianuarie aduce Gemenilor bani multi, socializare si bucuria luxului de viata. Acest trend dureaza si in februarie, care, are in plus si romantism. Cultivarea relatiilor de lunga durata cu prietenii sunt indicate pentru aceasta luna. In martie, Gemenii trebuie sa acorde importanta familiei, imbunatatirii starii de sanatate si promovarii in cariera.

Luna aprilie este pentru Gemeni luna castigurilor suplimentare, dar si a succesului la servici. Gemenilor le vor fi acceptate ideile si vor fi apreciati pentru eforturile depuse la servici. Mercur, planeta comunicatoare, isi face intrarea in luna mai, semnificand faptul ca atunci este momentul pentru Gemeni in a-si afisa creativitatea in public. Tot atunci este momentul potrivit pentru a incepe o noua afacere sau pentru intrarea in parteneriat de afaceri. Iunie trebuie sa fie alocat familiei si relatiilor. In acea perioada Gemenii trebuie sa fie atenti la problemele de sanatate legate de gat.

Iulie prevede posibilitatea unui loc de munca in strainatate. Cei din domeniul invatarii si artelor vor excela in domeniile respective. Studentii sunt binecuvantati cu note mari si cu mai multa apreciere din partea profesorilor lor. August si septembrie sunt lunile perfecte pentru Gemeni pentru a merge la cumparaturi. Haine, incaltaminte si tot ceea ce aveti nevoie pentru a imbunatati confortul e viata, sunt asigurate de planeta Saturn.

In ultimele trei luni, Gemenii vor intra impreuna cu Berbecii in casa a 11-a a sperantelor, dorintelor, prieteniilor si avansarilor sociale. In luna decembrie, Gemenii vor fi in totala sincronizare cu superiorii si colegii lor.


Social Media

1 Comment

Leave a Reply