Horoscop 2012: Zodia Sagetator

Social Media

Pe tot parcursul anului 2012, Sagetatorii se vor confrunta cu o schimbare atat in cariera, cat si in viata amoroasa. In anul 2012, Sagetatorii trebuie sa fie putin mai atenti in primul sfert al anului. In prima luna a anului, Sagetatorii vor avea o buna relatie cu colegii, iar in dragoste vor avea o relatie buna cu partenerii lor. In luna februarie, Sagetatorii se vor confrunta cu dificultati financiare. In luna martie, toate problemele financiare vor lua sfarsit, dar, e posibil sa apara probleme sentimentale.

Daca Sagetatorii se gandesc la investitii, cea mai buna luna este luna mai. Daca ei sunt bagati intr-o afacere, atunci ei trebuie sa aiba mare grija. Sagetatorii trebuie sa dea importanta ideilor oferite de altii si sa se concentreze asupra lucrurilor pe care le ei le pot infaptui practic.

In lunile iunie si iulie, Sagetatorii vor avea parte de o multime de probleme financiare. Luna septembrie e ideala pentru Sagetatori pentru a calatori, intrucat Jupiter se afla in pozitia potrivita. In octombrie si noiembrie, Sagetatorii vor avea parte de niste bani in plus si neplanificati; totodata, ei vor avea parte de mult sprijin din partea familiei si a prietenilor. Luna decembrie va fi pentru Sagetatori una relaxanta si prietenoasa.Social Media

1 Trackback / Pingback

  1. Horoscop 2012: Zodia Sagetator | Almeea – Site de spiritualitate si … Gaseste.info Motor de Cautare in Toata Romania

Leave a Reply