marți, octombrie 4, 2022
AcasăDivinatieAstrologieHoroscop 2012: Zodia Balanta

Horoscop 2012: Zodia Balanta

Horoscop 2012: Zodia Balanta

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Anul 2012 va fi pentru cei nascuti in Balanta drept un an foarte bun, ei fiind capabili sa se bucure la maxim de viata. In ianuarie si februarie, celor nascuti in Balanta li se va intampla ceva foarte important: va avea loc o schimbare ori in cariera, ori in viata amoroasa. In lunile martie si aprilie, vor bate clopotele de nunta.

In luna iunie, cei nascuti in Balanta vor avea parte de cateva dezamagiri, atat in viata amoroasa, cat si in viata profesionala. Vor fi situatii, in care trebuie sa se ia decizii indraznete. Iulie va fi o luna neutra, in care nu se va intampla nimic deosebit. Luna august este una excelenta pentru cautarea de noi slujbe, pentru o schimbare in cariera sau pentru noi calatorii.

In septembrie si octombrie, cei nascuti in Balanta trebuie sa aiba grija cum vorbesc si cum reactioneaza. De aceea, e mai bine ca ei sa ramana observatori neutri si tacuti. In luna noiembrie, cei din Balanta se vor confrunta cu unele probleme de sanatate, asa ca e mai bine sa nu calatoreasca in aceasta luna. Problemele de sanatate ar putea fi cele legate de stomac. In ultima luna din an, cei nascuti in Balanta vor fi capabili sa faca ce vor in viata.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

1 Comment