Horoscop 2012: Zodia Balanta

Anul 2012 va fi pentru cei nascuti in Balanta drept un an foarte bun, ei fiind capabili sa se bucure la maxim de viata. In ianuarie si februarie, celor nascuti in Balanta li se va intampla ceva foarte important: va avea loc o schimbare ori in cariera, ori in viata amoroasa. In lunile martie si aprilie, vor bate clopotele de nunta.

In luna iunie, cei nascuti in Balanta vor avea parte de cateva dezamagiri, atat in viata amoroasa, cat si in viata profesionala. Vor fi situatii, in care trebuie sa se ia decizii indraznete. Iulie va fi o luna neutra, in care nu se va intampla nimic deosebit. Luna august este una excelenta pentru cautarea de noi slujbe, pentru o schimbare in cariera sau pentru noi calatorii.

In septembrie si octombrie, cei nascuti in Balanta trebuie sa aiba grija cum vorbesc si cum reactioneaza. De aceea, e mai bine ca ei sa ramana observatori neutri si tacuti. In luna noiembrie, cei din Balanta se vor confrunta cu unele probleme de sanatate, asa ca e mai bine sa nu calatoreasca in aceasta luna. Problemele de sanatate ar putea fi cele legate de stomac. In ultima luna din an, cei nascuti in Balanta vor fi capabili sa faca ce vor in viata.

No Responses

  1. Pingback: Horoscop 2012: Zodia Balanta | Almeea – Site de spiritualitate si … Gaseste.info Motor de Cautare in Toata Romania 29 dec. 2011

Leave a Reply