Horoscop 2015 – Zodia Fecioarei. Atentie la sanatate in a doua jumatate a anului!

Fecioara 2015Pe parcursul acestui an (2015), Fecioarele vor avea unele schimbari in viata lor personala si financiara. Toate eforturile Fecioarelor se vor incheia cu succes. Dar, asta nu inseamna ca ele ar trebui sa se culce pe lauri si sa nu fie constiente de greutati. Creativitatea Fecioarelor va fi in prim-plan in acest an. Pozitiile planetare sprijina cresterea si dezvoltarea intelectuala. In general, un mediu linistit este prezis pentru Fecioare.

Cariera

Viata profesionala a Fecioarelor va fi incarcata cu noi oportunitati pentru 2015. Fecioarele vor avea parte de raporturi bune cu sefii si colegii la locul de munca. 2015 este momentul optim pentru Fecioare pentru a-si consolida pozitia la locul de munca. Proiectele profesionale ale Fecioarelor se afla pe drumul cel bun in 2015. Unele dintre Fecioare vor incerca sa faca o mutare sau o schimbare in viata profesionala; ele trebuie sa se bazeze pe puterea lor interioara si sa faca un pas hotarator.

Dragostea

Relatiile amoroase ale Fecioarelor vor fi in general bune in acest an. Cu toate acestea, s-ar putea sa apara unele probleme in dragoste. Fecioarele isi doresc in 2015 sa faca o anumita schimbare in viata amoroasa, dar ele trebuie sa se asigure ca schimbarea se afla in directia cea buna. In prima jumatate a anului, starea pasionala si emotiile Fecioarelor vor fi intense, datorita bunelor aliniamente planetare. Acesta este momentul pentru Fecioare in a arata partenerului lor ca sunt adevarate si loiale. In a doua jumatate a anului, vor mai apare unele probleme, dar, in general, va domni pace si liniste in viata amoroasa a Fecioarelor.

Bani

In cursul acestui an (2015), finantele Fecioarelor vor fi echilibrate si sub control, ca urmare a economiilor din anii trecuti. Cu toate acestea, Fecioarele sunt tentate sa faca cateva achizitii nedorite de mare valoare; de aceea, Fecioarele nu trebuie sa cedeze dorintelor si sa astepte momentul oportun.

Sanatate

In cursul acestui an (2015), Fecioarele au parte de o energie fizica si mentala buna, care va fi superioara anului 2014. De aceea, Fecioarele trebuie sa se bucure de viata si sa se relaxeze. Cu toate acestea, in ultima jumatate a anului, vor aparea unele probleme de sanatate nedorite, care duc la cheltuieli medicale majore. Fecioarele s-ar putea sa aiba probleme cu sistemele digestiv si nervos, de aceea trebuie sa-si supravegheze strict dieta.

1 Comment

Leave a Reply