Cristalele generator mari si meditatiile

Social Media

Cristalele generator mari sunt instrumente de mare putere, care trebuie folosite cu intelepciune si precautie. Daca un cristal generator mare este folosit in mod corect, el devine asemenea unui far care concentreaza si proiecteaza lumina asemenea unei raze laser de mare putere, care poate sa deschida perceptia planului eteric. Trebuie sa fiti foarte precauti atunci cand lucrati cu aceste cristale. Este foarte important sa proiectati in interiorul lor doar ganduri pozitive, deoarece aceste cristale amplifica gandurile de mii de ori. Pentru acest motiv, ele sunt ideale pentru meditatiile in grup sau pentru cei care se roaga in grup.

Folosirea in acest fel a generatoarelor mari este una dintre cele mai puternice tehnici pentru transformarea benefica a lumii. Aura planetei noastre este extrem de sensibila si afectata de gandurile si proiectiile noastre. Aceste forme mentale creeaza realitatea fizica in care traim. Daca putem sa umplem atmosfera planetei cu ganduri de pace si de dragoste, Pamantul va manifesta acele ganduri in vietile si inimile oamenilor de pretutindeni. Cristalele generator mari sunt un dar nepretuit pentru aceasta planeta, ele fiind unealta ideala necesara transformarii benefice a planetei. Daca aceste puternice piese vor fi vreodata folosite in mod gresit, in scopuri egoiste, repercusiunile karmice pot fi extrem de dure pentru cel care a folosit abuziv aceasta putere.

Cristalele generator mari sunt foarte rare. Unele sunt mari de pana la aproximativ 1,30 m si sunt perfect clare. Altele sunt mici (aproximativ intre 15 si 90 cm), dar toate au propria lor personalitate. Cristalele generator mici pot fi folosite in practicile de meditatie sau in tratamente cu scopul impregnarii cu ganduri pozitive. In timpul tratamentelor sau al meditatiilor, cristalele generator mari vor fi tinute in picioare cu varful indreptat catre cer.

Uneori poate fi folosit un suport din lemn pentru a mentine cristalul generator in pozitie orizontala. Atunci cand se lucreaza cu cristalele generator mari, unele cristale generator mai mici (intre 5 si 30 cm) pot fi tinute in sus catre inima sau catre cel de-al treilea ochi (cu varful in afara, indreptat catre cristalul generator), pentru a proiecta in generatorul mare ganduri, rugaciuni sau afirmatii pozitive. Pe masura ce generatorul mare primeste aceste impresii (la care este foarte sensibil), el va amplifica acele ganduri si va directiona intentiile lor in planul eteric. O data ce raza focalizata a cristalului generator patrunde in lumea mai subtila a mintii, tiparele existente acolo pot fi inlocuite, iar acest fenomen se manifesta treptat in lumea fizica.

De exemplu, daca cineva incearca sa se lase de fumat, poate proiecta in generatorul mare gandul si imaginea lui ca fiind total eliberat de acest viciu. Cristalul va implanta adanc in mental acest gand, care, o data hranit, va sfarsi prin a deveni realitate.

Cand se lucreaza cu cristalele generator mari, planurile subtile eterice se deschid si putem avea acces la o mare forta. Aceste cristale servesc drept circuit de comunicare pe doua cai, trimitand in afara proiectii, dar tot asa de bine receptionand si impregnand Pamantul cu energii inalte. Pentru a putea primi anumite informatii sau cunostinte din cristal ori din lumile subtile, indreptam catre cel de-al treilea ochi varful unui cristal generator mic, pe care-l tinem in mana. Aceste impresii sunt subtile si s-ar putea ca mintea sa aiba nevoie de un anumit timp de antrenament pentru a fi capabila sa le receptioneze constient si sa le interpreteze.

Cristalele generator mari pot folosi mai multor scopuri: pot fi purtatoarele unor mesaje telepatice, pot purifica atmosfera subtila de energii negative, pot incarca aura sau pot fi folosite in practici speciale magice de natura alba. Pentru a practica acest fel deosebit de meditatie, asezati-va in fata partenerului, cu palmele lipite si cu cristalul generator mare asezat intre voi, in pozitie verticala. In timp ce stati cu ochii inchisi, respirati foarte profund si focalizati energia acumulata. Cristalul generator va mari campul de forta al fiecarui partener si va determina fuzionarea energiilor celor doi. Aceasta meditatie nu va fi facuta decat atunci cand doua persoane doresc si aleg unirea lor in planurile fizic, mental si spiritual. Acest fel de meditatie poate fi practicata zilnic, dar o sedinta nu va depasi 11 minute. Lucrand cu un cristal generator mare, sistemul nervos se va intari, putand sa transporte energii mult mai intense de-a lungul traiectelor nervoase ale corpului fizic. Acest lucru va permite practicantului sa aduca in corpul fizic mult mai multa forta specifica luminii albe pure. De asemenea, tipul de meditatie prezentat purifica si intareste aura.

Aceste efecte se obtin si in cazul unei practici individuale: asezati-va direct in fata cristalului generator mare si plasati mainile pe laturile lui, respirati profund pe masura ce va deschideti catre esenta cristalului si deveniti foarte receptivi la lumina sa. Inca o data, nu depasiti 11 minute, iar daca va simtiti ametiti sau zapaciti, luati-va mainile de pe cristal, indepartati-va, lipiti fruntea de pamant si respirati rar si profund. Aceasta meditatie speciala indreapta lumina cristalului spre propria dumneavoastra aura. Un mare vartej de energie coboara in spirala prin cristalul generator si este radiata in jurul lui pentru a fi receptionata de catre persoana care mediteaza. Acea lumina este apoi descompusa in culorile spectrului, influentand direct coloana vertebrala, in timp ce purifica, stimuleaza si echilibreaza toate chakrele.

Atunci cand se lucreaza cu acest tip de energie este recomandat sa fiti bine echilibrat fizic, mental si emotional. Felul de meditatii descris mai sus va mari vibratiile nucleilor atomici din corpul fizic, purificand astfel vehiculul material pentru a-l face capabil sa acumuleze cantitati din ce in ce mai mari de lumina pura. Va rog sa folositi aceste cristale cu mult respect si discernamant si sa nu expuneti aceste energii unor persoane care nu ar sti cum sa le utilizeze.


Social Media

1 Comment

  1. Cristalele acestea mari sunt extraordinare, niste minuni ale naturii, evocand respectul si iubirea neconditionata fata de spiritele naturii…mai ales atunci cand le lasi acolo unde sunt, niste prelungiri ale intelepciunii mamei pamant. Ele isi implinesc menirea acolo unde s-au nascut, pentru ca de aceea sunt acolo si nu in alta parte. A le „decupa” pentru a le folosi in scopuri…”altruiste”, este o forma de egoism, subtil dar evident. Anumitor tipuri de oameni le place sa se joace cu lucruri pe care nu le pot cuprinde cu intelegerea si atunci abuzeaza de ele, pentru ca li se permite… Cu cat e mai mare cristalul pe care l-au capturat pentru a experimenta senzatii-trairi supraextrasenzoriale, cu atat au impresia ca au toata „expertiza” necesara pentru a avea acces la putere-cunoastere si a o experimenta in „beneficiul semenilor”…pentru ca ei sunt cei mai buni, drepti si puri si au dreptul sa-i „educe” pe ceilalti. Ei sunt cei care sunt in legatura cu divnitatea si „au acces” la sursa primordiala pentru a vindeca planeta 🙂 Ce frumos este egoul asta ! Ce sa mai spunem despre cei care se duc sa „linga” (cu batista sau chilotii, eventual…) moastale nu-stiu-carui-nene-sau-tanti de pe la nu-stiu-ce-biserica…

Leave a Reply