Cristalele de cuart si legatura lor cu lumina divina alba

Cei mai multi dintre noi, atunci cand vorbesc despre cristale, se refera de obicei la cristalele curate de cuart. Acestea sunt cele mai cunoscute, dar si cel mai comune dintre ele, putand fi numite „stramosii” regnului mineral. Vorbind la modul general, cuartul curat poate fi folosit in orice scop, deoarece in el vibreaza lumina alba care contine toate celelalte culori.

Cuartul este sarea pamantului si este la fel de batran ca si planeta noastra. El este compus din dioxid de siliciu, care este unul dintre mineralele cele mai comune din compozitia pamantului. Este interesant faptul ca noi, ca fiinte umane, suntem nascuti in pantecele Pamantului. Oare aceasta nu inseamna ca suntem rude cu diferite lumi ale Pamantului?

Cristalele de cuart reprezinta evolutia planului material. Cele sase laturi ale cristalului de cuart simbolizeaza cele sase chakre, iar terminatia in forma de varf simbolizeaza chakra coroanei, cea care ne conecteaza la infinit. Cele mai multe dintre cristalele de cuart au o baza plata, radacina lui in pamant. Adesea, se pot observa in interior, la mijloc, formatiuni in forma de nori—laptoase—, iar spre varf devin din ce in ce mai clare. Aceasta simbolizeaza un tipar, un model pentru dezvoltare, in care raceala si intunecimea constiintei dispar pe masura ce noi ne apropiem tot mai mult de sinele nostru etern.

Cristalele curate de cuart dovedesc faptul ca planul material poate atinge o stare de perfectiune, capabila sa contina si sa reflecte pura lumina alba. Cristalele curate de cuart sunt un simbol al alinierii la armonia cosmica. Ele demonstreaza unitatea si puritatea din fiecare atom al fiintei lor. Cristalul curat de cuart radiaza lumina divina alba, si prin faptul ca le vedem, le atingem, le purtam sau le folosim in meditatii, aceste cristale ne ajuta sa integram si noi lumina divina in corpul fizic.

Cristalele de cuart atrase prin rezonanta sunt pietre care, intr-un fel sau altul, vor ajuta la trezirea constiintei. In cazul mintilor netrezite, ele vor lucra indirect, prin intermediul subconstientului. Pentru sufletele deja trezite, cristalele vor fi asemenea unor semnale luminoase care vor spori lumina si energia pozitiva de pe Pamant. Cristalele de cuart reprezinta forma materiala perfecta, aliniata si armonizata cu forta cosmica infinita. Ele se aseamana mult cu piramidele, prin aceea ca si ele canalizeaza energie de inalta frecventa spre planul fizic al Pamantului.

Cristalele curate de cuart reflecta pura lumina alba care poate fi canalizata in ganduri, cuvinte, simtaminte si actiuni zilnice. Ele stimueaza domeniile cele mai fine si mai subtile ale fiintei noastre, care apoi pot fi integrate si manifestate in viata noastra.

Cristalele de cuart sunt concepute in pantecele Pamantului unde se maturizeaza pana in momentul nasterii la suprafata Pamantului, foarte asemanator cu modul in care fiinta umana evolueaza in caldura pantecelui matern, inainte de nastere. Asemeni fiintei umane, fiecare cristal este unic si diferit de celelalte; fiecare are personalitatea sa, cu lectiile si experientele proprii. Scopul final il constituie fuziunea cu constiinta cosmica si manifestarea acestei uniri si in planul material. Astfel, cristalele si fiintele umane se pot ajuta reciproc, pe calea evolutiei, explorand noi si noi taramuri ale constiintei.

Cuartul are abilitatea remarcabila de a face sa vibreze energiile la toate frecventele culorilor, de la negru la galben, de la verde la roz si in spectrul de culori albastru si violet. In acest fel cuartul demonstreaza cum claritatea si puritatea luminii albe poate fi manifestata in frecvente joase.

Be the first to comment

Leave a Reply