Home Uncategorized Un faimos calugar budist ii indeamna pe crestini sa ramana cu Iisus Hristos

Un faimos calugar budist ii indeamna pe crestini sa ramana cu Iisus Hristos

by admin
48 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Cel de-al doilea faimos budist din lume, dupa Dalai Lama, este asteptat vara aceasta la Vancouver (Canada) cu un mesaj adresat locuitorilor acestei regiuni care incearca sa combine spiritualitatile occidentale cu cele asiatice. Vietnamezul Thich Nhat Hanh, un activist celebru pentru pace, al carui renume este depasit doar de Dalai Lama, nu doreste ca toti nord-americanii sa devina budisti. Hanh e fericit daca crestinii raman crestini, musulmanii raman musulmani, iar ateistii raman in umanismul secular. Totusi, calugarul in varsta de 84 de ani, ii roaga pe oameni sa se angajeze in dialogul interspiritual. El crede ca acest lucru va intari angajamentul lor catre invataturile autentice ale propriilor religii. Budhismul reprezinta religia cu cea mai mare crestere in provincia canadiana British Columbia, cu toate ca crestinii reprezinta inca majoritatea in totalul populatiei (54%).

Iata ce inseamna adevarata intelepciune. Calugarul budist nu vrea decat sa ne spuna ca, odata ce ne-am nascut intr-o anumita religie, sa ne urmam acea cale pentru care am fost predestinati si sa nu ne schimbam religia.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

2 comments

ana 21 iulie 2011 - 21:11

http://adf.ly/29UI2 credeti ca exista asa ceva?

adina 22 iulie 2011 - 23:35

Sunt de acord ca fiecare sa isi pastreze credinta daca simte ca este o cale pentru a se descoperi pe sine si implicit divinul, iar daca nu se regaseste in religia in care s-a nascut, e liber sa urmeze calea pe care simte ca e bine sa mearga. Ce ziceti?
La urma urmei,important este sa intelegem esentialul din fiecare religie, caci Dumnezeu e Unul pentru toti.

Leave a Comment