luni, ianuarie 30, 2023
AcasăDivinatieAstrologieIn aceasta perioada, Soarele este aliniat cu centrul galaxiei noastre si lucrul...

In aceasta perioada, Soarele este aliniat cu centrul galaxiei noastre si lucrul acesta ne aduce schimbari energetice mari

In aceasta perioada, Soarele este aliniat cu centrul galaxiei noastre si lucrul acesta ne aduce schimbari energetice mari

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008
Imagine: NASA/JPL-Caltech

Anul acesta, intre 18 si 22 decembrie 2019, va fi momentul in care Soarele nostru se va alinia cu centrul nostru galactic. La fel cum Pamantul se misca in jurul Soarelui, si Soarele nostru continua sa se miste in jurul centrului galaxiei noastre. Soarele, aceasta imensa minge de foc, ne afecteaza foarte mult viata si aceasta aliniere va aduce cateva schimbari energetice mari.

Centrul de rotatie al Caii Lactee este cunoscut sub numele de centru galactic. Soarele este acum in constelatia Sagetatorului si se indreapta spre acest centru. Asadar, alinierea cu centrul galactic, impreuna cu influenta constelatiei Sagetatorului, ne aduc unele schimbari interesante.

Prima schimbare de energie pe care o simtim cu totii sau o vom simti in zilele urmatoare este dorinta noastra de a fi cu mintea deschisa si de a fi activi in noi aventuri. Energia Sagetatorului ne va extinde calea. Aceasta energie trebuie acum valorificata pentru a debloca noi niveluri de crestere personala. Trebuie sa imbratisam oportunitatile pe care le intalnim, chiar daca acestea sunt in afara zonei noastre de confort.

Alinierea Soarelui cu centrul galactic face ca energiile sa fie si mai puternice. Vom simti propriile vibratii crescand acum. Vom simti acum nevoia constanta de a ne exprima clar si de a atinge obiectivele pe care ni le-am stabilit la inceputul anului. Energiile ar putea fi intense, dar ne vom descurca.

Unii cred ca suntem inspirati creativ direct din centrul galactic. Ori de cate ori Soarele se apropie de acest centru, este o oportunitate pentru noi toti sa crestem. Putem descoperi versiuni mai noi ale noastre, versiuni despre care nici nu stiam ca exista. Acesta este un moment excelent pentru a ne concentra pe noi insine si pentru a imbunatati zonele de care nu suntem prea siguri.

Energiile noastre personale, in varful acestei perioade scurte, aduc o experienta magica. Depinde de noi cum folosim acest timp si energiile pentru a evolua catre fiinte superioare. Prezenta Soarelui in Sagetator aduce un plus de energie. De aceea, trebuie sa profitam din plin de aceste energii intense!

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.