Pietrele si cristalele se poarta pe anumite degete pentru vindecari specifice – semnificatia lor secreta

Social Media

Pietrele si cristalele poarta in ele legile cosmice, la fel ca si noi insine. Pentru a le intelege efectele trebuie mai intai sa intelegem lumea, dar in primul rand pe noi insine. Dintotdeauna, pietrele au avut puteri tamaduitoare. Fiinte ale regnului mineral, ele au fost mereu alaturi de noi, ne-au calauzit fie din Cosmos, fie din adancul Pamantului.

Pietrele contin minerale necesare organismului nostru. Se stie, calciu si magneziu sunt indispensabile structurii osoase. De exemplu, calcita portocalie si dolomita fac parte din categoria mineralelor care ajuta sistemul osos. Fiecare piatra are o vibratie proprie, protejand, armonizand, vindecand prin aceasta chakrele si aura. Pietrele ne transmit energie atat prin structura lor cristalina, cat si prin culoarea lor, pe care corpul nostru o preia prin chakre.

Pietrele si bijuteriile din pietre si cristale e bine sa fie pastrate pe degetele de la maini. Iata cateva dintre benefiicile purtarii lor pe anumite zone:

Mana dreapta – este transmitatoare de energie, mana prin care energia este eliberata, degajata, deci purtati bijuterii pe mana dreapta cand doriti o eliberare de energie negativa sau transmiterea energiei benefice spre alta persoana (mangaiere, alinare, dragoste, vindecare). Cristalul va prelua surplusul de energie negativa care va creeaza stari de furie, oboseala, mahnire.

Mana stanga – este receptoare de energie benefica, deci purtati bijuterii pe mana stanga atunci cand aveti nevoie de un surplus de energie pozitiva, de protectie, de energizare, de activare, cel mai probabil permanent. Schimbati pe mana dreapta cand simtiti ca energia dvs. este in surplus si se manifesta agresiv.

Degetul mare – are legatura cu trupul fizic, deci e bine sa purtati inele cu cristale cu efect asupra organelor interne, pentru o stare de sanatate mai buna. In planul sanatatii, este conectat direct de sinusuri, ureche, rinichi, sistemul limfatic.

Degetul aratator – are legatura cu planul constientului, deci purtati inele pe acest deget pentru ca influenta cristalului sa se resimta in plan mental si intelectual (gandire, judecata, ratiune, logica, decizie, studiu, invatare, educatie, cunoastere). Este degetul orgoliului, al puterii, al impunerii asupra altora. In planul sanatatii, este conectat direct de sistemul nervos si colon.

Degetul mijlociu – are legatura cu lumea emotiilor si a sentimentelor, deci e bine sa purtati inele cu cristale specifice laturii emotionale a vietii. In planul sanatatii, este conectat direct de creier, rinichi, limfa, glanda pineala.

Degetul inelar – are legatura cu planul subconstientului, deci e bine sa purtati inele pe acest deget pentru a primi mesaje din astral, pentru vise, intuitie, presentimente, avertismente, eliberare de frustari, de anxietate, de temeri ce sunt ascunse in subconstient. In planul sanatatii este conectat direct de aparatul reproducator, sistemul endocrin, hipotalamusul.

Degetul mic – are legatura cu destinul uman, deci e bine sa purtati inele pe acest deget pentru a aduce schimbari in destinul dvs., pentru implinirea propriului destin, pentru evitarea evenimentelor dure ale sortii si pentru atingerea menirii personale. In planul sanatatii este conectat direct de inima, intestin subtire, piept si sani.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply