Cum puteti citi energia cristalelor in 6 pasi! „Cristalele sunt fiinte vii” spunea genialul Tesla!

Social Media

cristaleCristalele… Cristalele nu reprezinta o solutie miraculoasa de vindecare; ele lucreaza in moduri subtile. Pentru a utiliza o metafora, cristalele sunt comparabile cu suplimentele alimentare. La fel ca suplimentele sunt concepute pentru a sustine o dieta sanatoasa, la fel si cristalele au rolul de a completa bunastarea generala a fiintei umane. De ce sunt cristalele un supliment? Ei bine, pentru ca factorul cel mai puternic determinant al sanatatii este ceea ce faceti in mod regulat (modele de gandire, de credinte, de dieta, obiceiuri, etc.) Asa ca nu va asteptati sa existe in jurul dvs. dragoste neconditionata, daca singurul lucru pe care il schimbati in viata dvs. e doar o piatra de cuart roz in jurul gatului dvs. (desi acest cristal va poate ajuta).

Cristalele sunt niste lucruri vii. Cristalele sunt unice in felul in care ele cresc, la fel cum o fac fiintele vii. Cristalele cresc in modele geometrice specifice (geometrie sacra), in functie de tipul de cristale. De asemenea, la fel ca cele mai multe forme de viata de pe Pamant, cristalele sunt pe baza de carbon. Cristalele, desi diferite fata de cele mai multe lucruri pe care noi le consideram ca fiind „vii”, sunt intr-adevar o forma de viata, fiecare intruchipand un spirit unic.

Nikola Tesla a spus odata: „In cristale avem o dovada pura a existentei unui principiu de viata de formare, si cu toate ca nu putem intelege viata cristalelor, acestea sunt totusi fiinte vii.” Acestea nu sunt cuvintele unor ocultisti, ci al unui om de stiinta cu mult inaintea timpului sau, despre care Albert Einstein il considera a fi cel mai inteligent om aflat in viata.

Cum lucreaza cristalele

Cristalele emit energii specifice (fiecare dintre ele sunt diferite), care interactioneaza cu campurile noastre energetice. Din moment ce cristalele detin anumite tipare de energie, acest lucru poate sincroniza corpul nostru energetic la rezonanta cristalului. Amintiti-va, starea de baza a realitatii este o „supa cuantica” de frecvente / vibratii energetice, care interactioneaza si se amesteca in mod constant. Acelasi genial Nikola Tesla spunea: „Daca doriti sa gasiti secretele Universului, ganditi-va in termeni de energie, frecventa si vibratii”.

In ziua de astazi, avem o intelegere stiintifica limitata a cristalelor. Totusi, in 2014, s-a descoperit faptul ca cristalele au o capacitate incredibila de stocare a datelor. Asadar, ce alte calitati s-ar putea cristalele sa aiba, de care noi nu suntem inca constienti?

Iata in continuare un mic experiment, pentru a verifica proprietatile incredibile ale cristalelor. Daca va relaxati si aveti o minte linistita, veti fi capabili sa simtiti in mod incontestabil energia cristalelor. Asadar, cum putem citi energia cristalelor? Faceti urmatorul experiment:

1. Respirati adanc, linistiti-va si stati intr-o stare meditativa.
2. Tineti cristalul in palma mainii stangi (mana stanga este mana feminina, receptiva).
3. Puneti mana dreapta peste ea.
4. Simtiti energia cristalului ce este primita de mana stanga.
5. Diverse cuvinte, imagini, sentimente sau senzatii vor veni la dvs.
6. Notati calitatile pe care le simtiti asociate acelui cristal.

Experimentati senzatia unica data de diferite cristale si veti descoperi ca toate au personalitati diferite. Stiind acest lucru, puteti beneficia de calitatile extraordinare ale cristalelor.

Pentru a beneficia cel mai mult de puterea combinata a cristalelor, folositi ORGONII CRYSTAL (ii puteti gasi AICI si contin multe tipuri de cristale si pietre semipretioase):
* cristale sodalit;
* cristale carneol;
* cristale apatit;
* cristale turcoaz;
* cristale malachit;
* cristale coral;
* cristale ametist;
* cristale citrin;
* cristale de jasp.

Incercati acesti orgoni si veti fi mult mai sanatosi! Nu uitati sa vizitati aceasta pagina: http://www.orgoni.ro/category/orgoni-crystal/

Piramida orgonica Crystal 58

 


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply