duminică, septembrie 25, 2022
AcasăSpiritualitate practicaMeditatiiConstientizarea de sine inseamna a observa ceea ce gandesti

Constientizarea de sine inseamna a observa ceea ce gandesti

Constientizarea de sine inseamna a observa ceea ce gandesti

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Dr. Giovanni Lattarulo, psiholog clinic, expert in tehnici de constientizare a fiintei, master in stiinte si tehnici ale comunicarii, naturolog si expert in ayurveda si alchimie, va ofera din nou oportunitatea de a participa la doua cursuri minunate.

Dar cine este dr. Giovanni Lattarulo? Domnia sa a frecventat timp de 5 ani centrul de filozofie „Acquariana”, condus de psihologul indian Baba Bedi. De asemenea, el a frecventat si Scoala de Medicina Alchimica, condusa de Joel Aleixo.

Dr. Giovanni Lattarulo va ajuta pe drumul constientizarii de sine. Constientizarea se obtine atunci cand se inteleg originile si cauzele propriile esecuri sau a propriei degradari spirituale, reprezentand in acelasi timp starea de a fi liber de limitarile create de conditionarile mentale. In esenta, a fi constient inseamna a observa ceea ce gandesti.

1) Prima conferinta va avea loc vineri, 27 mai 2011, de la 18:30 la 20, la „Mandala Club” Bucuresti (str. Paleologu nr.20, zona Mantuleasa, statie metrou Universitate) si va purta numele de „Constientizare pura”. Pe parcursul acestei conferinte, Dr. Giovanni Lattarulo ne va impartasi din vasta sa experienta din domeniul constientizarii fiintei umane.

ATENTIE! INTRAREA LA ACEASTA CONFERINTA ESTE LIBERA!

2) Cea de-a doua conferinta se numeste „Pasul Constientizarii”, va fi condusa tot de Dr. Giovanni Lattarulo si are urmatorul program:

– Ce este mintea? – Cum functioneaza mintea? – Mecanismele mentale – Cum sa descoperi cauzele propriilor probleme mentale si fizice, si cum sa le elimini? – Cum se efectueaza curatenia mentala?

– Ce este constientizarea? – Cum lucreaza constientizarea? – Ce inseamna a fi constient? – Cum se face sa traiesti constient? – Brosura de instructie a fiintei constiente – Tehnica si meditatie ghidata pentru a intra in starea theta – Exercitii de constientizare

Aceasta conferinta va avea loc sambata, 28 mai 2011, de la ora 9:30 si pana la ora 19:30 si va avea loc tot la „Mandala Club” Bucuresti (str. Paleologu nr.20, zona Mantuleasa, statie metrou Universitate).

Pentru informatii si inscrieri, scrieti pe Email: mirela.stf@gmail.com
ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

1 Comment

  1. Iata-ne in apropierea acestui al doliea eveniment pe pamant romanesc! Sufletul meu multumeste tuturor celor care au participat la crearea lui, dar in primul rand multumeste Dr.lui Lattarulo pentru disponibilitatea si amabilitatea de a raspunde acestei invitatii. De un an de zile experimentez eficacitatea tehnicii sale unice si sunt convinsa ca si acest seminar va fi incantator de benefic si foarte util.

    Namaste!

    MiReLa