marți, octombrie 4, 2022
AcasăDivinatieDictionar de viseSemnificatiile oculte ale metalelor in visele noastre. Ce inseamna daca visam aur,...

Semnificatiile oculte ale metalelor in visele noastre. Ce inseamna daca visam aur, argint sau cupru?

Semnificatiile oculte ale metalelor in visele noastre. Ce inseamna daca visam aur, argint sau cupru?

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

metal visMetalul simbolic coincide cu virtutile sau metalul firii noastre si cu mineralul care da putere. In vis vom intra in rezonanta totdeauna cu metalul cu care fiinta noastra comunica, care ne reprezinta. Fiecare metal transmite ceva particular sau este dedicat pentru ceva anume. El anunta atat calitatile noastre interioare cat si puterea sau stralucirea de care dispune. Pot anunta evenimente deosebite sau nefaste care vor veni in viitor. Fierul spre exemplu poate anunta nenorociri sau vremuri sumbre daca contextul visului tine de un spatiu temporar. De asemenea darurile cu metale pretioase ne pot deschide ochii la trairi sau etape care se petrec in viata noastra.

AURUL – Este cel mai nobil dintre metale si semnifica piatra filozofica, aurul alchimic dobandit in urma numeroaselor sacrificii. Mai semnifica prosperitate materiala, un viitor plin de reusite. Pentru o mai bogata intelegere a acestui simbol trebuie corelat cu simbolurile SOARE (este un metal solar) si LEUL. In special aurul arata depasirea problemelor si sustinerea. Un inel de aur poate insemna astfel o aventura amoroasa deosebita. Un lant de aur, prosperiate materiala, noblete, prestigiu.

ARGINTUL – Este un metal lunar si semnifica puritate candoare si feminitate. Argintul este un metal prin excelenta feminin (lunar) asa cum aurul este masculin (solar). Argintul scoate la iveala astfel feminitatea pura si rafinata care exista in fiecare fiinta umana, trairile interioare frumoase si subconstiente. Daca argintul este murdar (este cu noroi) cineva va ia in deradere. Receptivitatea marita prin care treceti va aduce insa stari de depresie, inconfort intelectual, melancolie subiectiva, atasament patologic.

CUPRUL – Cuprul reprezinta echilibrul interior, armonia, balanta interioara. In vis este legat mai mult de aspectul fizic. Astfel daca cuprul, sub forma unei bratari sau alt material este murdar este un semnal al impuritatii organismului. Acesta este plin de toxine si este pe cale sa se imbolnaveasca. Este necesara o cura de dezintoxicare.

MERCURUL – In alchimie si in stiintele oculte mercurul este materia prima care trebuie transformata in aurul alchimic, piatra filozofala. Simbolizeaza clar lichidul seminal al barbatului (energia se*uala) si energia rezultata in urma uniunii se*uale la femei. Dispuneti de o energie se*uala deosebita netrezita si nerafinata. Daca pierdeti mercur spargand un termometru de exemplu, semnificatia este o pierdere de energie se*uala, necontrolata, vlaguire se*uala. Cateodata mercurul semnfica aspectele pur mentale, reci, fara trairi emotionale. Este si un simbol al comunicarii si mobilitatii.

FIERUL – Este asociat planetei Marte care semnifica nevoia de a deveni puternici. Desi va lipseste diplomatia in actiune, rezultatele sunt favorabile. Fierul vechi prevesteste o perioada mizerabila. Veti trece prin conjuncturi in care veti avea de trecut anumite teste dar care sunt deosebit de necesare accelerand transformarile in bine. Daca fierul este in forja, aceata semnifica eneriile brute. Este probabil o perioada favorabila rafinarii acestor energii.

PLUMBUL – Este asociat culorii negre si planetei Saturn din astrologie, in legatura cu timpul care devoreaza si mistuie totul. Aceste aspecte sunt doar universul dumneavoastra interior. Cultivati-va rabdarea. Plumbul reprezinta valorile rabdarii, rezistentei, elevarii sigure, lente si intelepciunea care se naste tocmai din aceste valori ale timpului. Plumbul este totodata in legatura cu zodia Capricornului si poate semnifica magnetismul uman, trezit al visatorului.

ALUMINIUL – Arata non-virtutea, sentimentul de “nici o valoare”. Daca primiti in dar bijuterii, iar acestea sunt din aluminiu, aceasta arata exact consideratia pe care persoana respectiva o are despre dumneavoastra. Necesita o analiza interioara pentru a vedea daca este adevarata desconsideratia primita deoarece aluminiul scoate la iveala ignoranta si lipsa de implicare in ceea ce trebuie facut.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

1 Comment