Un doctor observa la moartea matusii sale corpul ei astral si cordonul de argint!

Social Media

moarte cordon de argintIata o relatare interesanta in care un doctor ne descrie moartea matusii sale:

Atentia mi-a fost atrasa… chiar deasupra corpului ei fizic, de ceva ce statea in suspensie in atmosfera, la circa saizeci de centimetri deasupra patului. La inceput n-am deslusit altceva decat conturul vag al unei substante asemanatoare cetii. Se parea ca acolo sta in suspensie doar o ceata nemiscata. Dar cum priveam, acest abur inexplicabil a capatat treptat volum, a devenit mai dens, mai compact si mai precis, sub ochii mei. Apoi am fost uluit vazand ca se deseneaza contururile exacte, in timp ce aceasta substanta cetoasa lua forma omeneasca.

Am inteles imediat ca vad un corp asemanator corpului fizic al matusii mele… corpul astral statea in suspensie, orizontal, la mai putin de un metru deasupra replicii sale fizice… Am continuat sa privesc, si… corpul spiritual mi s-a parut ca devine complet. Ii desluseam limpede trasaturile. Erau la fel cu cele ale fetei fizice, insa exprimau liniste si vigoare, in loc de batranete si durere. Ochii erau inchisi ca intr-un somn linistit, iar corpul spiritului parea sa iradieze lumina.

In timp ce observam corpul spiritului in suspensie, atentia mi-a fost atrasa din nou, instinctiv, de o substanta argintie care se scurgea din capul corpului fizic spre cel al dublurii. Apoi am vazut coarda de legatura intre cele doua corpuri. Privind-o, imi spuneam: asta-i coarda de argint! Si-i intelegeam pentru prima oara semnificatia. Ea era legatura intre corpul fizic si cel spiritual, asa cum cordonul ombilical il uneste pe copil de maica-sa…

Coarda era legata, la fiecare dintre corpuri, de protuberanta occipitala, exact la baza craniului. La punctul ei de legatura cu corpul fizic, se desfasura in evantai si numeroase ramificatii se conectau separat la baza craniului. Insa, in afara punctelor de contact, coarda era rotunda si cu un diametru de aproximativ doi centimetri si jumatate. Culoarea ei era cea a unei raze luminoase translucide si argintii. Parea sa vibreze sub efectul unei energii intense. Vedem pulsatii luminoase strabatand-o de la corpul fizic in directia celui spiritual. La fiecare pulsatie, corpul spiritului capata vigoare si densitate, in vreme ce corpul fizic parea tot mai linistit si mai inert. In acel moment, trasaturile au devenit foarte deslusite. Toata viata se afla in corpul astral… pulsatiile coardei incetasera. Am privit ramificatiile corzii desfasurate in evantai la baza craniului. Fiecare s-a desprins… despartirea finala era iminenta. Un dublu proces de moarte si de nastere avea sa urmeze… ultima ramificatie de conexiune a corzii s-a rupt, iar corpul spiritului s-a eliberat.

Atunci, acesta, care se gasea in levitatie (intins pe spate) s-a ridicat… Ochii inchisi s-au deschis si un zambet a luminat trasaturile radioase. Mi-a trimis un zambet de adio si a disparut. Am fost martor la fenomenul acesta ca la o realitate pe deplin obiectiva. Am vazut formele spiritului cu privirea mea fizica.


Social Media

4 Comments

 1. Acest lucru este cat se poate de adevărat
  Acest cordon este real
  In timpul somnului sufletele oamenilor se desprind de corpul fizic si calatoresc ,unele destul de departe.Intalnesc oameni,vad diverse locurii
  De aceea ni se pare cateodata ca am mai vazut acea persoana sau un anume loc ni se pare familiar
  Aceste suflete Rămân insa agatate de corpul fizic prin acel cordon,ruperea acestuia însemnand moartea.(sursa :Islam)

 2. Acest cordon chiar exista
  In timpul somnului sufletul se desprinde de corp dar nu definitiv ci rămâne agatat de acesta prin acest cordon, si calatoreste.Ruperea acestui cordon înseamnă moartea acelei persoane
  In calatoria lui ,sufletul Intalneste diversi oameni ,situații , locuri…De aceea aceștia uneori ni se par familiari cand ii întâlnim in viața de zi cu zi sau vizitand anumite locuri avem impresia ca ,,am mai fost acolo”
  .
  ,

 3. Cred ca a spus adevarul. Mi s-a intamplat ceva asemanator la moartea bunicii mele, undeva in anii 1990. Pe atunic nu existau informatii despre cordonul de argint sau despre corpul astral. Ceata alba, deasa………asa a parrut si spiritul bunicii mele urcand in vazduh, iesind din gura.

1 Trackback / Pingback

 1. Un doctor observa la moartea matusii sale corpul ei astral si cordonul de argint! | PeTocuri

Leave a Reply