Un doctor observa la moartea matusii sale corpul ei astral si cordonul de argint!

moarte cordon de argintIata o relatare interesanta in care un doctor ne descrie moartea matusii sale:

Atentia mi-a fost atrasa… chiar deasupra corpului ei fizic, de ceva ce statea in suspensie in atmosfera, la circa saizeci de centimetri deasupra patului. La inceput n-am deslusit altceva decat conturul vag al unei substante asemanatoare cetii. Se parea ca acolo sta in suspensie doar o ceata nemiscata. Dar cum priveam, acest abur inexplicabil a capatat treptat volum, a devenit mai dens, mai compact si mai precis, sub ochii mei. Apoi am fost uluit vazand ca se deseneaza contururile exacte, in timp ce aceasta substanta cetoasa lua forma omeneasca.

Am inteles imediat ca vad un corp asemanator corpului fizic al matusii mele… corpul astral statea in suspensie, orizontal, la mai putin de un metru deasupra replicii sale fizice… Am continuat sa privesc, si… corpul spiritual mi s-a parut ca devine complet. Ii desluseam limpede trasaturile. Erau la fel cu cele ale fetei fizice, insa exprimau liniste si vigoare, in loc de batranete si durere. Ochii erau inchisi ca intr-un somn linistit, iar corpul spiritului parea sa iradieze lumina.

In timp ce observam corpul spiritului in suspensie, atentia mi-a fost atrasa din nou, instinctiv, de o substanta argintie care se scurgea din capul corpului fizic spre cel al dublurii. Apoi am vazut coarda de legatura intre cele doua corpuri. Privind-o, imi spuneam: asta-i coarda de argint! Si-i intelegeam pentru prima oara semnificatia. Ea era legatura intre corpul fizic si cel spiritual, asa cum cordonul ombilical il uneste pe copil de maica-sa…

Coarda era legata, la fiecare dintre corpuri, de protuberanta occipitala, exact la baza craniului. La punctul ei de legatura cu corpul fizic, se desfasura in evantai si numeroase ramificatii se conectau separat la baza craniului. Insa, in afara punctelor de contact, coarda era rotunda si cu un diametru de aproximativ doi centimetri si jumatate. Culoarea ei era cea a unei raze luminoase translucide si argintii. Parea sa vibreze sub efectul unei energii intense. Vedem pulsatii luminoase strabatand-o de la corpul fizic in directia celui spiritual. La fiecare pulsatie, corpul spiritului capata vigoare si densitate, in vreme ce corpul fizic parea tot mai linistit si mai inert. In acel moment, trasaturile au devenit foarte deslusite. Toata viata se afla in corpul astral… pulsatiile coardei incetasera. Am privit ramificatiile corzii desfasurate in evantai la baza craniului. Fiecare s-a desprins… despartirea finala era iminenta. Un dublu proces de moarte si de nastere avea sa urmeze… ultima ramificatie de conexiune a corzii s-a rupt, iar corpul spiritului s-a eliberat.

Atunci, acesta, care se gasea in levitatie (intins pe spate) s-a ridicat… Ochii inchisi s-au deschis si un zambet a luminat trasaturile radioase. Mi-a trimis un zambet de adio si a disparut. Am fost martor la fenomenul acesta ca la o realitate pe deplin obiectiva. Am vazut formele spiritului cu privirea mea fizica.

4 Comments

Leave a Reply