Doua adevaruri absolute: 1) Noi suntem alcatuiti din energie pura! 2) Ceea ce credem ca este adevarat este, de fapt, o iluzie!

Social Media

energie iluzieFizicieni castigatori ai premiului Nobel au dovedit, fara nicio urma de indoiala, ca lumea fizica este un ocean de energie si ca nimic nu este solid. Aceasta este lumea fizicii cuantice. Ei au dovedit ca mintea si gandurile creeaza „obiectele” pe care noi le vedem. Dar, de ce noi vedem o persoana sau un obiect, in loc de a observa un „flash” intermitent de energie? Pai, ganditi-va, de exemplu, la un film. Acesta reprezinta o colectie de aproximativ 24 de cadre (fotografii) pe secunda. Fiecare cadru este separat printr-un decalaj; cu toate acestea, din cauza vitezei cu care un cadru inlocuieste un alt cadru, ochii nostri sunt inselati, gandindu-se ca observa o imagine continua, aflata in miscare. Ganditi-va la televizor. Un tub TV reprezinta pur si simplu un tub cu electroni care lovesc intr-un ecran, creand iluzia de forma si miscare.

Aveti 5 simturi fizice (vederea, auzul, atingerea, mirosul si gustul). Fiecare dintre aceste simturi are un spectru specific (de exemplu, un caine aude o gama diferita de sunete decat noi, oamenii, un sarpe vede un spectru de lumina diferit fata de noi, si asa mai departe). Cu alte cuvinte, simturile voastre percep energia dintr-un anumit punct de vedere limitat si creeaza o „imagine” a ei. Dar, acesta nu este nici completa si nici corecta; este doar o interpretare. Toate interpretarile noastre se bazeaza doar pe „harta interna” a realitatii pe care o avem, si nu pe adevarul absolut. „Harta noastra” este un rezultat al experientelor colective ale vietilor noastre personale. Gandurile noastre sunt legate de aceasta energie invizibila si determina ceea ce formeaza energia. Gandurile noastre schimba literalmente universul, creandu-ne o „viata fizica personala”.

Uitati-va in jurul vostru. Tot ceea ce vedeti in lumea noastra fizica a inceput ca o idee, o idee care a crescut, a fost impartasita si exprimata; viata voastra a devinit ceea ce v-ati imaginat si ati crezut cel mai mult. Lumea este pur si simplu oglinda voastra, permitandu-va sa experimentati in planul fizic ceea ce este adevarul vostru. Fizica cuantica ne arata ca lumea nu este un lucru greu si de neschimbat, asa cum pare a fi; in schimb, ea este un loc foarte fluid, construit din gandurile noastre individuale si colective. Ceea ce credem ca este adevarat este de fapt o iluzie, asemenea unui truc magic.

Pai, haideti sa descoperim din ce suntem creati noi. Corpul din ce este facut? Din sange, muschi, oase, organe interne, tesuturi, limfa. Toate acestea din ce sunt alcatuite? Din celule. Celule din ce sunt alcatuite? Din molecule? Dar moleculele? Din atomi. Acestia din urma din ce sunt alcatuiti? Din particule subatomice. Iar particulele subatomice sunt alcatuite din energie! Asadar, noi toti suntem pur si simplu energie pura!


Social Media

4 Comments

  1. De fapt suntem facuti din lumina,constiinta noastra este aidoma unui cristal de cuart prin care energia luminii se materializeaza in iluzia vietii,intrebarea este, ce este totusi constiinta ,prin adevarurile care incep sa se reveleze vom constata ca traim o magie ,nimic nu va mai fi imposibil,sa-I multumim lui Dumnezeu ca ne-a dat posibilitatea sa avem constiinta sinelui.

  2. De fapt suntem facuti din lumina,constiinta noastra este aidoma unui cristal de cuart prin care energia luminii se materializeaza in iluzia vietii,intrebarea este, ce este totusi constiinta ,prin adevarurile care incep sa se reveleze vom constata ca traim o magie ,nimic nu va mai fi imposibil,sa-I multumim lui Dumnezeu ca ne-a dat posibilitatea sa avem constiinta sinelui.si Flavio Cabobianco in cartea “vin din soare” spune exact acelasi lucru. plus multi altii inainte. ca sa nu mai spun de Buddha care a spus :”suntem ceea ce gandim ca suntem!”Am facut o mica iluzie!Muzica nu este o iluzie.

Leave a Reply