luni, decembrie 5, 2022
AcasăDivinatieDictionar de viseVisul bizar al unei adolescente: "M-am transformat intr-un fel de om-licurici". Ce...

Visul bizar al unei adolescente: „M-am transformat intr-un fel de om-licurici”. Ce inseamna asta?

Visul bizar al unei adolescente: „M-am transformat intr-un fel de om-licurici”. Ce inseamna asta?

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008
Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

O fata adolescenta are urmatorul vis bizar: „Eram in fata blocului in care locuiesc, cu un grup de  prieteni, cu care discutam. Lumina puternica pe care o vedeam provenea de la doua sfere luminoase. Ma uitam cu atentie si ma intrebam impreuna cu ceilalti ce puteau  sa fie?! Am avut ideea ca s-a mai format un soare, dar mai special. De la el porneau mici sfere luminoase, care se raspandeau si luminau pretutindeni.

Au inceput sa cada si asupra noastra acele sfere, dar ca niste baloane de sapun se spargeau la suprafata pielii, lumina patrunzand in piele. Ne transformasem intr-un fel  de oameni-licurici care luminam de la distanta. La balcoane iesisera vecinii, care nu stiau ce se intampla”.

Ce semnificatie poate avea acest vis cu adevarat ciudat? Visele in care este implicata lumina sunt vise frumoase, semnificative. Lumina inseamna si cunoastere, putere, bucurie, viata. Sferele de lumina transformau tinerii, le dadeau aspect fosforescent, deci ei vor deveni importanti, vor fi vazuti mai bine in actiunile lor.

Cei doi astri ceresti nu pot avea o semnificatie nefasta, pentru ca dadeau lumina, ei simbolizeaza o perioada deosebita care va urma.

Oricum, este greu sa stim daca viitorul nu ne va rezerva aparitia unui corp ceresc, care sa dubleze sau sa emita o lumina atat de speciala. Si totusi, ce va special poate se va intampla…

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.