luni, ianuarie 30, 2023
AcasăSpiritualitate teoreticaDiscutii spiritualeDezvaluirile unui om spiritual: "Reincarnarea si ingerii pazitori exista! Raiul si infernul...

Dezvaluirile unui om spiritual: „Reincarnarea si ingerii pazitori exista! Raiul si infernul exista si ele, dar e altceva fata de ceea ce am fost invatati!”

Dezvaluirile unui om spiritual: „Reincarnarea si ingerii pazitori exista! Raiul si infernul exista si ele, dar e altceva fata de ceea ce am fost invatati!”

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008
Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Intr-un interviu acordat in anul 1995 revistei „Flacara”, profesorul Petre P. Teodorescu, practicant de yoga si specialist in ezoterism, puncteaza cateva idei despre lumea spirituala. Iata unele dintre aceste idei:

* Prin studierea Evangheliei Sfantului Toma ca si a altor scrieri asa-numite apocrife, dar legate tot de crestinism, se poate ajunge la concluzia ca exista reincarnare, aceasta fiind calea cea mai importanta pentru evolutia fiintei umane. Altfel, nu poti explica evolutia omului ca fiinta tot mai inalta spiritual, decat ca experienta prin reincarnare.

* Contrar a ceea ce se crede, ingerii pazitori nu sunt altceva decat oameni, ajunsi pe inalte trepte de spiritualitate, atat de evoluati incat nu mai au obligatia sa se reincarneze. Totusi, spiritele superioare care nu mai au obligatia sa se reincarneze pot prin vointa lor sa revina in incarnari care sa fie de ajutor pentru oameni, adica, iau parte la evolutie cu toata puterea si cu toate cunostintele lor, asa ca oamenii sa inainteze. Ei creeaza uneori grupuri si activeaza sub toate formele posibile pentru neutralizarea raului si promovarea binelui si a cunostintelor superioare care sa determine actiuni din partea oamenilor si unirea lor ca sa realizeze o inaintare efectiva catre obiectivele divine.

* Omul obisnuit trece dincolo de moarte, cu tot ce a realizat el in cadrul existentei respective; asta are cea mai mare importanta, fiind baza. O influenta puternica, ce contribuie la crearea bazei, o are suita de existente pe care le-a avut, pierdute in marea departare a trecutului lui. Aceasta este zestrea lui.

* Dupa moarte intervine, simbolic, ceea ce, de obicei, se intelege prin rai si iad. El incepe sa-si analizeze viata si factorul superior din fiinta lui, pentru ca fiecare are si asa ceva. Daca nu respinge, daca nu e de pe pozitia de demon, isi da seama, in mod „vizibil”, de tot ce a facut rau. Trebuie sa se purifice de tot ceea ce reprezinta negativ in existenta lui, adica in intreaga suita de existente. Acest inventar poate fi extrem de dureros, adevaratul infern.

* De mare ajutor, pentru a scapa de rau, este credinta, sunt rugaciunile. Pentru a inlatura, insa, tot raul, trebuie sa revii pe Pamant. De pe aceasta noua pozitie trebuie sa faci fapte bune si, printr-o atitudine superioara, sa reusesti neutralizarea tuturor elementelor gresite.

* Exista, in lumea de dincolo, forte care te obliga sa iei o anumita forma de incarnare si pentru acest lucru se da o lupta acerba. Fortele acestea se numesc seniori ai karmei. Acestia au grija de spiritele umane, indrumandu-le, indemnandu-le sau chiar obligandu-le sa se incarneze in anumite conditii, considerate de ei favorabile pentru cel mai putin evoluat. Asupra lui se actioneaza asa incat sa ajunga in tinutul, cu parintii cei mai potriviti pentru evolutie. Dupa atingerea unui anumit nivel de evolutie oamenii devin aproape independenti sau chiar total independenti in a alege. Deci, poti sa-ti calculezi tu, de acolo, unde sa te incarnezi, din ce parinti si in ce mediu, ce religie sa ai, ce cultura etc. Tinand seama de toti acesti factori si de tot ceea ce tu crezi ca-ti lipseste si ca trebuie sa-ti completezi, se alege incarnarea.

* Deci, copiii isi aleg parintii. Este o problema sa-ti gasesti parintii potriviti, pentru ca acestia pot, la randul lor, sa iti transmita o karma.

 

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.