marți, octombrie 4, 2022
AcasăDivinatieAstrologieHoroscop 2012: Zodia Fecioara

Horoscop 2012: Zodia Fecioara

Horoscop 2012: Zodia Fecioara

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

FECIOARA (23 august – 22 septembrie)

Anul 2012 este unul stralucitor pentru Fecioare, fiind mai bun decat 2011. Luna ianuarie 2012 va aduce Fecioarelor o imbunatatire semnificativa din punct de vedere financiar, intrucat Mercur se muta exact in casa a 11-a. Exista sanse de a castiga la loto; de asemenea, daca Fecioarele au investitii in actiuni si proprietati, acestea au randamente mai mult decat superioare. In februarie, Fecioarele se vor indragosti ca niste nebuni. Calatoriile in strainatate sunt indicate in luna martie.

Aprilie este luna perfecta pentru ca Fecioarele sa invete ceva legat de viata profesionala, lucru care ii va ajuta in viitorul apropiat. In mai, Fecioarele vor atrage atentia si vor petrece mai mult timp cu familia. In lunile iunie si iulie, Fecioarele se vor distra cu familia si prietenii. In august, Fecioarele vor detine o casa, o masina sau ceva valoros. Promotiile si beneficiile reprezinta prioritatea lunii septembrie. Daca Fecioarele se vor concentra in aceasta perioada pe cresterea calitatilor si a cunostintelor, atunci ele vor culege beneficiile in ultima parte a lunii decembrie.

In octombrie, Fecioarele vor incerca sa joace mai multe roluri si sa se implice in tot ce le cade la indemana. In lunile noiembrie si decembrie apar dezordini emotionale, fata de care Fecioarele vor sti sa se comporte.

Pentru a sintetiza, in 2012, toate visele Fecioarelor se vor transforma in realitate.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

Articolul precedentHoroscop 2012: Zodia Leu
Articolul următorHoroscop 2012: Zodia Balanta