Horoscop 2012: Zodia Berbec

Social Media

BERBECUL (21 martie – 20 aprilie)

Fiind primul semn al zodiacului, Berbecul manifesta aventura. Anul 2012 este pentru Berbec plin de aventura, exploatare si stimulare. Prima jumatate include noi provocari pentru acomodarea cu ritmul intens al vietii, in timp ce ultima jumatate inseamna stabilizare.

In luna ianuarie 2012, Berbecul va organiza si executa idei pe partea profesionala, in timp ce viata sa amoroasa va fi mai mult decat interesanta. In luna februarie 2012, vor avea loc intalniri romantice la cina, precum si comunicari prin intermediul telefonului, scrisorilor si emailurilor. Martie va aduce Berbecului ceva nou, care trebuie sa-si impacheteze bagajele, intrucat in lunile aprilie si mai vor fi luni pentru calatorii. Promovarea sau transferul va apare in cea de a doua jumatate a lunii martie.

Iunie si iulie sunt luni pentru educatie, responsabilitati si modelarea atitudinii Berbecului. Exista sanse ca nativii din Berbec sa stea departe de famiile lor in aceasta perioada, caci se vor concentra spre cariera si educatie. Berbecii trebuie sa aiba grija de sanatatea lor la inceputul jumatatii de an, ca urmare a unor probleme gastro-intestinale.

In luna august, Berbecii se vor confrunta cu obstacole, si vor trebui sa invete sa spuna nu, incercand sa fie insistenti. Aceasta atitudine de insistenta va fi recompensata la finalul anului. In septembrie, Berbecii vor avea o perioada de introspectie, trebuind sa invete faptul ca viata trebuie sa fie mai mult decat materialista. In octombrie, Berbecii vor avea grija de cei batrani, de parinti si de copii. In luna noiembrie este observata o implinire a unei dorinte. Berbecii trebuie sa-si pastreze controlul asupra comportamentului sau, intrucat o multime de fracturi familiale pot aparea. Decembrie este, pentru Berbeci, luna distractiei si a veseliei.

In concluzie, pentru Berbeci anul 2012 va fi unul aventuros, plin de calatorii si promovare in cariera.


Social Media

2 Comments

Leave a Reply