Treziti-va energia kundalini printr-o tehnica usoara! Astfel, va veti ilumina si veti avea o sanatate de fier!

Social Media

Multi oameni doresc sa stie cum sa trezeasca energia Kundalini. Si, desi exista tehnici pentru trezirea lui Kundalini, cele mai multe dintre aceste tehnici sunt tinute secret de catre maestri, pana cand discipolul este pregatit sa le primeasca.

In acest articol veti putea citi o tehnica foarte puternica pentru trezirea lui Kundalini, bazata pe o tehnica din Kriya Yoga. Aceasta tehnica nu numai ca va va trezi energia Kundalini, indreptandu-va astfel spre iluminarea spirituala, dar, de asemenea, va poate imbunatati sanatatea, eliminandu-va stresul si nefericirea din vietile voastre.

Aceasta tehnica de trezire a lui Kundalini este, probabil, una dintre cele mai simple moduri de a intra o stare fericita de meditatie. Este un fel de „tehnica de purificare”, intrucat canalele de energie din corpul vostru se vor purifica, permitand o mai multa energie pentru deplasare.

Tehnica de trezire Kundalini este formata din 3 parti:

1) Prima parte a acestei tehnici de trezire a energiei Kundalini se concentreaza pe respiratie, incepand de la baza coloanei si pana la capatul ei, in partea de sus a capului. Faceti acest lucru pentru inspiratie. Pe masura ce inspirati, concentrati-va atentia de la baza coloanei vertebrale, urcati in sus usor, pana la partea de sus a capului, ca si cum ati respira energie.

Nu e nevoie sa va imaginati ceva. Aici nu este vorba despre imaginatie, ci despre focalizare. Asadar, concentrati-va asupra respiratiei, deplasandu-va prin toate vertebrele coloanei dvs. Iar concentrarea trebuie sa fie una relaxata… nu trebuie sa fortati nimic. Pur si simplu simtiti cum va miscati energia respiratiei in aceasta directie, de jos in sus, prin coloana vertebrala. Si asta pentru ca scopul este ca energia Kundalini trebuie sa se miste natural, fara a fi fortata de nimic.

Poate parea destul de ciudat sa va concentrati asupra respiratiei, acolo unde ea fizic nu patrunde, dar sa stiti ca aceasta tehnica este foarte eficienta. Respiratia este energie, „prana”. Pur si simplu, concentrandu-va respiratia intr-o anumita zona, energia se muta acolo.

Dupa practicarea acestui lucru pentru un anumit timp, veti incepe sa simtiti o crestere de energie. Senzatiile vor fi subtile la inceput, dar cu timpul vor deveni foarte placute. Ati putea simti ca o stare de extaz, ca un val de fericire care se misca in sus pe coloana vertebrala.

2) A doua parte a acestei tehnici de trezire a Kundalini este aceea de mutare a respiratiei in fata, in momentul in care expirati. Pe masura ce expirati, mutati-va suflarea in partea de sus a capului, la nivelul celui de-al treilea ochi (situat intre sprancene), apoi coborati spre gat si apoi spre chakra inimii, situata in centrul pieptului. Opriti respiratia in centrul pieptului. Si apoi, din nou, inspirati de la baza coloanei vertebrale, repetand procedeul de mai sus.

3) Cea de-a treia parte a acestei tehnici Kundalini este aceea de a va trezi energia. Aceasta parte foarte usoara, dar este extrem de importanta. Pentru a trezi energia Kundalini, trebuie sa repetati in tacere numele unui maestru iluminat, a unui guru sau al unui sfant, cu care va simtiti conectati, chiar daca l-ati cunoscut direct sau nu. Daca sunteti de o anumita religie, puteti repeta numele unui sfant din acea religie.

Puteti repeta numele in timp ce inspirati, dar si in timp ce expirati. Repetand numele acestui sfant, pur si simplu „imprumutati” din starea lor de iluminare, de fericire absoluta.

Aceasta tehnica este de mii de ani vechime si este folosita si astazi pentru ca este atat de eficienta.


Social Media

6 Comments

  1. salut nu stiu dak e energie kundalini sau nu dar o chestie e sigura stateam intins in pat si ma concentram si simteam un fior care pleca de la baza coloanei vertebrale urca in sus inspre gat si de acolo in tot corpul trebuie sa zic ca simteam practic energia curgand prin mine si cum am o problema de circulatie mainile si picioarele imi sunt reci ,in momentul acela imi crestea temperatura sangelui din brate si picioare nu stiu cat tine de spiritual dar din punct de vedere fizic cred ca activand coloana vertebrala care este ,,autostrada,, principala a sistemului nervos ne activam toti nervii din corp,moment in care in creier sunt eliberate substante numite endorfine care ne produc o stare de bine

  2. Domnule Lovendal, la inceput am fost sceptic in privinta asta, cam la cateva minute concentrandu-ma pe numele Domnului Iisus, cu ochii inchisi dintr-o data am simtit un val de caldura si intre ochi (sau asa am vazut) parca sa aprins o lumina. Pana acum cand inchideam ochii vedeam negru dar azi am vazut prima data lumina, mi-au dat lacrimile de bucurie. Multumesc pentru sfat si ii multumesc Domnului Iisus ca mi-a aratat Lumina. Slava Lui Dumnezeu. Amin

Leave a Reply