duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăSpiritualitate practicaIncredibila tehnica orientala Jin Shin Jyustu: masati-va degetele timp de 2 minute...

Incredibila tehnica orientala Jin Shin Jyustu: masati-va degetele timp de 2 minute si veti simti o schimbare dramatica in trup!

Incredibila tehnica orientala Jin Shin Jyustu: masati-va degetele timp de 2 minute si veti simti o schimbare dramatica in trup!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

masaj degeteChiar daca reflexoterapia, acupunctura, terapiile de masaj si tehnicile alternative similare au fost folosite pentru vindecare de sute de ani in Extremul Orient, ele au devenit populare in Europa si America in ultimul deceniu. Asiaticii le foloseau pentru a scapa de dureri, stres, traume si multe alte boli.

Ce este Jin Shin Jyustu?

Vechiul sistem oriental de echilibrare a energiei vietii si a functiilor corpului Jin Shin Jyustu este relativ necunoscut in tarile occidentale; el poate ajuta oamenii sa scape de anxietate, sciatica, depresie, dureri de spate si dureri de gat.

Jin Shin Jyutsu a fost practicat pentru prima data in Statele Unite la inceputul anilor 1950. In videoclipul de mai jos veti gasi toate informatiile care va vor ajuta ca sa intelegeti cum se realizeaza aceasta metoda. Jin Shin Jyutsu este axat pe tragerea si / sau apasarea a fiecarui deget de pe mana noastra. Aceasta practica va usura efectele negative ale emotionale nedorite, cum ar fi furia, frica, depresia, anxietatea si nemultumirea. Tineti minte ca fiecare deget joaca un rol diferit. Avantajul ei consta in faptul ca poate fi folosita oricand, in orice imprejurare.

Energia curge prin trup, exact ca si sangele; aceasta energie va permite trupului sa se miste. Fiecare deget de la maini este conectat prin meridiane la un organ specific al trupului, si, astfel, la o emotie:
* degetul mare este asociat cu ingrijorarea;
* degetul aratator e asociat cu frica;
* degetul mijlociu e asociat cu furia/mania;
* degetul inelar e asociat cu tristetea;
* degetul mic e asociat cu neincrederea.

Ce trebuie sa faceti? Observati mai intai ce emotie negativa va cuprinde. Sa spunem ca sunteti maniosi/furiosi pe cineva. Atunci, stati linistiti si masati-va usor degetul mijlociu (asociat cu furia) cu mana cealalta, timp de 2-5 minute. In mod normal, daca faceti lucrurile cum trebuie, ar trebui sa simtiti cum furia se evapora. Puteti face acest mesaj cu 2 degete, daca simtiti mai multe emotii negative in acelasi timp.

Aceasta tehnica este benefica pentru barbati si femei, dar chiar si pentru copii. De fapt, chiar si copiii o folosesc, fara sa-si dea seama. Atunci cand un copil isi suge degetul, foloseste aceasta tehnica. Dureaza doar cateva minute si n-aveti nimic de pierdut… asa ca de ce sa n-o incercati?

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.