marți, octombrie 4, 2022
AcasăSpiritualitate teoreticaCugetariCand mergem in natura, trebuie sa vorbim cu toate spiritele naturii! Veti...

Cand mergem in natura, trebuie sa vorbim cu toate spiritele naturii! Veti avea parte de vitalitate, fericire si clarviziune!

Cand mergem in natura, trebuie sa vorbim cu toate spiritele naturii! Veti avea parte de vitalitate, fericire si clarviziune!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

spirite naturaDaca putem intra in comunicare cu natura, este pentru ca ea este vie si inteligenta. Ea este vie si inteligenta pentru ca este locuita de creaturi de toate felurile care lucreaza asupra pietrelor, plantelor si animalelor. Aceste creaturi sunt mentionate in traditiile lumii intregi. Poate ca ele nu se prezinta asa cum au fost descrise de fiecare religie sau de fiecare cultura, dar esentialul este sa stiti ca natura e vie pentru ca e locuita, ca cele patru elemente: pamantul, apa, aerul, focul sunt locuite si ca noi putem intra in comunicare cu creaturile care le locuiesc pentru a face diverse munci.

Aceasta realitate este cunoscuta de milenii de magi, magicieni si vrajitori de pe toate continentele. Ei se straduie sa puna aceste entitati in serviciul lor si multi dintre ei au reusit… din pacate. Pentru ca, in general, ei nu o fac decat pentru a-si satisface poftele, senzualitatea, dorinta de razbunare, etc., si spiritele li se supun. Pentru ca spiritelor naturii le place sa li se dea o treaba de facut, si ele o fac fara sa se preocupe daca este benefica sau daunatoare: ele executa sarcina ce au primit-o, impinse de teama acestei vointe superioare lor care a reusit sa le domine. De aceea atat de multi oameni le utilizeaza pentru intreprinderi condamnabile: ele se supun, pentru ca asa sunt facute, nu au nicio constiinta morala, ele fac deopotriva si raul si binele. Deci, de noi depinde sa le orientam in vederea unor lucrari divine.

Cand mergeti in natura, trebuie sa fiti constienti de prezenta tuturor acestor spirite care o populeaza si care existau deja inaintea aparitiei noastre pe pamant. E bine sa va legati de ele, sa le vorbiti, sa va minunati in fata frumusetii muncii pe care o indeplinesc pe pamant si sub pamant, in apa, in aer, etc. Atunci, ele vor fi fericite, se vor imprieteni cu voi, va vor surade, si va vor da cadouri: vitalitate, bucurie, inspiratie poetica si chiar clarviziune.

Dar nu trebuie sa va opriti aici. Pe toate aceste miliarde de spirite care populeaza natura trebuie sa le faceti sa participe la o munca divina. Cand va plimbati prin padure sau la munte, adresati-va tuturor acestor creaturi invizibile care contribuie prin activitatea lor la viata pietrelor, plantelor, animalelor, si cereti-le sa-si aduca aportul, ajutorul, tuturor celor care lucreaza pentru dragoste, lumina, pace: pentru realizarea Imparatiei lui Dumnezeu pe pamant.

Iar atunci cand mergeti pe malul marii sau pe malul unui fluviu, adresati-va spiritelor care le locuiesc, spunandu-le: “Ce faceti voi pentru binele umanitatii? Incercati sa influentati pe toti acei care vin sa se scalde si pe cei ce calatoresc pe ape, inspirati-le dorinta de schimbare, de a se ameliora… Desigur, sunt incapatanati, dar voi aveti puteri, si daca insistati, ei vor sfarsi prin a va asculta, in ciuda lor, si vor urma vointa voastra. Mergeti, la treaba!” Astfel, intr-o zi, miliarde de spirite se vor pune in miscare pe intreg pamantul si vor lucra asupra inimilor si creierelor umane.

De ce sa fim zgarciti si nu ne gandim niciodata sa spunem doua cuvinte pentru binele umanitatii? Pentru noi insine, cate nu suntem capabili sa facem? Punem in miscare cerul si pamantul… dar pentru altii!… Ei bine, e timpul de a schimba aceasta mentalitate. De acum inainte, oriunde veti merge in natura, ganditi-va sa va adresati tuturor fiintelor care locuiesc in grote, arbori, parauri, lacuri, chiar si in frunze, si cereti-le sa vina sa participe la realizarea Imparatiei lui Dumnezeu pe pamant. Astfel, Cerul va vedea in voi un constructor al noii vieti, un izvor, un fiu al Domnului. Cerul, pamantul, oceanele, toate elementele au jurat in fata Eternului sa-i ajute pe cei care lucreaza sa devina facatori de pace, armonie, frumusete.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

7 Comments

  1. „Atat ingerii, cat si zanee sunt creati ale lui Dumnezeu cu misiuni importante si ii ajuta pe oamei pe caile vietii. Arhanghelii si ingerii pazitori ne ajuta pe calea noastra spirituala si ne asigura protectie. Zanele sunt paznicii naturii si ai animalelor.
    Cu cat oamenii vor crede mai mult in zane, cu atat ele vor avea mai multa putere.
    Aceasta putere le permite sa curete pamantul, aerul si apele.”
    Doreen Virtue

  2. Oh, ce profund adevar, ce minunat indemn ! Ce bine ar fi sa fie pe niste pliante raspandit tuturor….Chiar si la iesirea din biserici. Sa inteleaga oamenii ca pot face si astfel binele, nu doar intr-o cladire numita casa de ruga sau acasa unde se opreste tot aportul lor, desi traiesc in marea natura planetara care are nevoie de acest sprijin zilnic si care este acum deficitar si micii gradinari ai naturii sufera din aceasta cauza teribil. Iubiti tot ce este viu, apa, plantele, pietrele si dati-le iubire de oriunde, din drum, din case, din birouri mereu. Nici nu stiti cat le poate ajuta! Cata nevoie au de ganduri minunate si atentie zi de zi din partea voastra dragi oameni. ele sufera ca voi pt ca si ele ca voi sunt in lupta cu fiintele negative care le ataca si le scade intensitatea aurei apoi pica in ghiarele celor intunecati, de aceea au mare nevoie de ruga voastra zilnica, de iubirea voastra revarsata in efluvii, caci voi oamenii aveti aceasta putere de a emite ganduri, dacv veti emite ganduri bune cu sentimente intense de iubire si drag pt natura si ea va fi intarita nespus si va vor fi mari ajutatori in vita voastra. Sa stiti ca ele stiu cine le iubeste si le doreste binele si il inconjoara frecvent si pot sa il ocoteasca in fata spiritelor deja cazute care dp cadere sunt obligate sa faca altceva decat ele fusesera initial lasate de Dumnezeu sa faca. De aceea trebuie sa dorim ca ele sa aiba putere de a rezista in fata atacurilor energetice si sa le dam iubire intaritoare emisa in efluvii. Daca incepeti sa le iubiti din inimioara voastra, o sa deveniti prin ele sensibili la efluviile sentimentale pe care o sa le daruiti lor si o sa le percepeti intens si ve-ti avea trairi minunate, ve-ti realiza comuniunea de iubire cu natura, deci cu mama planeta care este vie si Ea va va ocroti si iubi inapoi intens. Este atat de frumoasa relatia aceasta de iubire, de inaltatoare sufleteste incat nu se prea poate spune in cuvinte despre ea prea multe. E mai mult decat o relatie interumana, care poate fi deficitara din pacate!