sâmbătă, noiembrie 26, 2022
AcasăSpiritualitate teoreticaPovestiri spiritualeTrebuie sa aplecam urechea, chiar si atunci cand auzim un stranut de...

Trebuie sa aplecam urechea, chiar si atunci cand auzim un stranut de la o fantoma!

Trebuie sa aplecam urechea, chiar si atunci cand auzim un stranut de la o fantoma!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

fantoma in padureIata in continuare o povestire coreeana:

Un student a plecat din satul lui pentru a se prezenta la un examen de literatura in capitala. Avea de facut o calatorie lunga si grea. Trecand printr-o padure, a auzit deodata un stranut, care venea de undeva din tufele din apropiere. S-a oprit, s-a uitat prin tufe, dar n-a vazut nimic. Dar a auzit indata un al doilea stranut.

Studentul i-a poruncit atunci servitorului care-l insotea sa sape in jurul tufelor. Au gasit o tigva de om plina de pamant. Din nari ii ieseau carcei de iedera, iar studentul s-a gandit ca n-ar fi fost de mirare ca tigva sa fi stranutat tocmai din aceasta pricina. A curatat deci tigva, a spalat-o cu apa curata, a invelit-o intr-o hartie si a pus-o la loc, nu inainte de a-i fi adus o mica jertfa si de a fi rostit o mica rugaciune pe pamantul batatorit.

In noaptea urmatoare, fantoma i s-a aratat in vis, i-a dezvaluit subiectul de la examen si i-a recitat chiar un minunat poem care se potrivea cu subiectul. Studentul a luat nota cea mai mare si a fost foarte laudat.

Morala povestii, pe care ne-o ofera povestitorul, este ca trebuie sa plecam intotdeauna urechea cand auzim un stranut, chiar daca nu stim de unde vine.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

4 Comments