Home Spiritualitate teoreticaPovestiri spirituale Trebuie sa aplecam urechea, chiar si atunci cand auzim un stranut de la o fantoma!

Trebuie sa aplecam urechea, chiar si atunci cand auzim un stranut de la o fantoma!

by admin
19 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

fantoma in padureIata in continuare o povestire coreeana:

Un student a plecat din satul lui pentru a se prezenta la un examen de literatura in capitala. Avea de facut o calatorie lunga si grea. Trecand printr-o padure, a auzit deodata un stranut, care venea de undeva din tufele din apropiere. S-a oprit, s-a uitat prin tufe, dar n-a vazut nimic. Dar a auzit indata un al doilea stranut.

Studentul i-a poruncit atunci servitorului care-l insotea sa sape in jurul tufelor. Au gasit o tigva de om plina de pamant. Din nari ii ieseau carcei de iedera, iar studentul s-a gandit ca n-ar fi fost de mirare ca tigva sa fi stranutat tocmai din aceasta pricina. A curatat deci tigva, a spalat-o cu apa curata, a invelit-o intr-o hartie si a pus-o la loc, nu inainte de a-i fi adus o mica jertfa si de a fi rostit o mica rugaciune pe pamantul batatorit.

In noaptea urmatoare, fantoma i s-a aratat in vis, i-a dezvaluit subiectul de la examen si i-a recitat chiar un minunat poem care se potrivea cu subiectul. Studentul a luat nota cea mai mare si a fost foarte laudat.

Morala povestii, pe care ne-o ofera povestitorul, este ca trebuie sa plecam intotdeauna urechea cand auzim un stranut, chiar daca nu stim de unde vine.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

4 comments

XTT 2 iulie 2013 - 7:42

O poveste obisnuita. Nu cred ca e o intamplare adevarata. In primul rand exista autobuze chiar si in Coreea de Nord ce-a saraca.

LEONIDAS 2 iulie 2013 - 12:14

HAAA!. MORALA SI DACA NU ESTI STUDENT SI ESTI SOMER CA MAREA MAJORITATE A ROMANILOR CE FACE FANTOMA ?, ITI GASESTE LOC DDE MUNCA ?, UNDE?

Exorcistul 15 iulie 2013 - 11:23

XTT..de cand e Coreea de Nord saraca?=))..Coreea de Nord este cea mai dezvoltata tara tehnlogic:|

Trebuie sa aplecam urechea, chiar si atunci cand auzim un stranut de la o fantoma! - REVISTE 9 octombrie 2013 - 15:05

[…] stranut, care venea de undeva din tufele din apropiere. S-a oprit, s-a uitat prin tufe, dar […] vezi in revista Sursa: Reviste – spiritualitate – […]

Leave a Comment