O meditatie extraordinara pentru a avea energie: atunci cand mancati, imaginati-va acele alimente inconjurate de lumina!

Social Media

mancare meditatieDe fiecare data cand mananci ceva este bine sa iti imaginezi acel aliment, scaldat in lumina. Acest lucru te ajuta sa dinamizezi tot ceea ce inghiti. De fapt, nici nu este nevoie sa crezi acest lucru. Dar, ce aveti de pierdut, pana la urma? Atunci cand inveti un lucru nou, care nu are cum sa-ti faca rau si care, din contra, are sanse mari sa fie benefic pentru tine, de ce sa nu incerci? De ce sa nu aveti mai multa energie?

Atunci cand mancati ceva, imaginati-va acele alimente, inconjurate de lumina, spunandu-i corpului dvs. sa absoarba doar ceea ce este bun pentru el si sa elimine cat mai repede ceea ce nu este bun pentru dvs. In acelasi timp, faptul de a multumi celor care au gatit mancarea sau au contribuit la realizarea ei sau a unui aliment, incepand de la obtinerea ingredientelor, pana la pregatire, adauga un alt element foarte energizant, deoarece orice forma de recunostinta energizeaza persoana recunoscatoare precum si persoana recunoscuta.

Este nevoie sa exersezi mai mult pana cand va deveni o obisnuinta. Orice obicei bun nu poate decat sa aiba consecinte foarte benefice pentru tine. Acesta este un alt semn de iubire de sine. Sa nu uiti ca primesti din partea celorlalti la fel de multa iubire cata iti transmiti tu insuti. Poti sa incepi prin a avea cate un obicei nou, iar cand acesta este bine inscris in tine, face parte din tine, poti sa iti formezi un alt obicei apoi. Este ca si atunci cand inveti sa conduci o masina. La inceput, faci un efort pentru a te gandi la toate aspectele, dar treptat, devine mai usor. La sfarsit iti vei da seama de faptul ca dobandirea unui reflex bun nu cere decat cateva secunde, la fiecare masa. Ai putea sa iti formezi un cod personal, care sa iti usureze sarcina. De exemplu, cuvintele DRAGOSTE si LUMINA, scrise undeva pe o foaie afisata la vedere in bucatarie. Orice metoda care te poate ajuta este foarte importanta.


Social Media

2 Comments

 1. Ha ha ha! De 3 ori HA!
  Da sa zici „mersi” cui ti-l da sau sa fii multumit ca ai un ban ca sa-l cumperi nu e bine? Doar ajunge in burta ta! Si nu e nevoie de cianura sa ii fie extrase „bogatiile”…
  Sau poate … bo[g]daproste? – ei?, ce ziceti, merge?
  Tre’ sa ne prostituam mental ca rugatorii la fiintele intunericului – asiatici ori ezoteristi?
  Nu e mai bine sa-ti vezi aproapele inconjurat de kumina si nu marul?
  Poate ca as nu mai vin idei (de la Sarsaila, desigur) sa il pacalesti/minti cu scheme piramidale, produse contrafacute, etc?
  Sau sa nu ii mai doresti raul, sa nu il invidiezi….
  Ce ziceti?
  A ajuns marul sa fie imaginat/conceput (!?) „in lumina” ca sa ce? sa uitam de om? sau sa ne iluxzonam ca mancam altceva?
  Mai oameni buni, lasati bazaconiile astea ochioase si ispititoare si apelati si la bun simt nu numai la magie va rog!

Leave a Reply