sâmbătă, noiembrie 26, 2022
AcasăSpiritualitate teoreticaTraditii si superstitiiUn ritual cu lumanare pentru a face mai multi bani

Un ritual cu lumanare pentru a face mai multi bani

Un ritual cu lumanare pentru a face mai multi bani

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

ritual cu lumanareDaca aveti probleme cu banii, atunci puteti face urmatorul ritual:

Accesorii necesare:
– ulei de isop
– 1 buchet de margarete
– 1 rufa verde
– 1 metru de panglica rosie
– 1 lumanare verde
– 1 bancnota

Mod de intrebuintare:

Ritualul trebuie practicat cand Luna e in faza crescatoare, ideal ar fi intr-o zi de joi (sau de sambata, daca va ganditi la un contract anume). Incepeti prin a arde putin ulei de isop (pe care l-ati picurat pe un betisor neutru). Taiati doua sau trei margarete si puneti-le langa rufa verde. Legati panglica rosie in jurul inelarului vostru drept si apasati-l pe inima.

Concentrati-va asupra a ceea ce doriti sa obtineti, apoi picurati ulei de isop pe lumanare si aprindeti-o cu bancnota, spunand:

Intr-o saptamana,
Lucrurile pe care le doresc si pe care mi le inchipui,
se vor concretiza.
Toate greutatile se vor risipi
Banii vor curge valuri,
incepand din aceasta clipa.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

8 Comments

  1. Eu nu inteleg cum puteti fii atat de naivi sa credeti in lucrurile astea. Voi chiar credeti ca daca aprindeti o lumanare, puneti si niste flori si faceti niste incantatii o sa curga banii din cer? Reveniti-va!! O sa aveti bani daca o sa munciti, si nu o sa stati sa va rugati sa vina din nimic, pentru ca asta nu se va intampla niciodata.

  2. Draga Daniela , rufa inseamna articol vestimentar, se mai zice buleandra, haina.
    Andreea, asa este, nu poti sa ai bani fara sa muncesti, dar e posibil sa castigi mai mult, sa ai o marire de salariu, sau o promovare, poate castigi o mostenire. Poate acest ritual iti inlesneste castigul, mai stii, nu trebuie sa fim asa de sceptici , nu se stie niciodata.