Un ritual cu lumanare pentru a face mai multi bani

7
25

ritual cu lumanareDaca aveti probleme cu banii, atunci puteti face urmatorul ritual:

Accesorii necesare:
– ulei de isop
– 1 buchet de margarete
– 1 rufa verde
– 1 metru de panglica rosie
– 1 lumanare verde
– 1 bancnota

Mod de intrebuintare:

Ritualul trebuie practicat cand Luna e in faza crescatoare, ideal ar fi intr-o zi de joi (sau de sambata, daca va ganditi la un contract anume). Incepeti prin a arde putin ulei de isop (pe care l-ati picurat pe un betisor neutru). Taiati doua sau trei margarete si puneti-le langa rufa verde. Legati panglica rosie in jurul inelarului vostru drept si apasati-l pe inima.

Concentrati-va asupra a ceea ce doriti sa obtineti, apoi picurati ulei de isop pe lumanare si aprindeti-o cu bancnota, spunand:

Intr-o saptamana,
Lucrurile pe care le doresc si pe care mi le inchipui,
se vor concretiza.
Toate greutatile se vor risipi
Banii vor curge valuri,
incepand din aceasta clipa.

7 COMENTARII

  1. Eu nu inteleg cum puteti fii atat de naivi sa credeti in lucrurile astea. Voi chiar credeti ca daca aprindeti o lumanare, puneti si niste flori si faceti niste incantatii o sa curga banii din cer? Reveniti-va!! O sa aveti bani daca o sa munciti, si nu o sa stati sa va rugati sa vina din nimic, pentru ca asta nu se va intampla niciodata.

  2. Draga Daniela , rufa inseamna articol vestimentar, se mai zice buleandra, haina.
    Andreea, asa este, nu poti sa ai bani fara sa muncesti, dar e posibil sa castigi mai mult, sa ai o marire de salariu, sau o promovare, poate castigi o mostenire. Poate acest ritual iti inlesneste castigul, mai stii, nu trebuie sa fim asa de sceptici , nu se stie niciodata.