Ce semnificatie are pentru destinul vostru atunci cand va intalniti cu unul din aceste 10 animale?

Culturile antice aveau convingerea ca, daca anumite animale le intalniti pe calea voastra, ele aduc anumite semne. Multe animale, impreuna cu plantele, erau chiar asociate cu zeii si zeitele. De exemplu, zeita Athena si-a pastrat propriul animal sacru, iar zeul Poseidon ii proteja pe cai si cerbi. Tot aceleasi traditii mai spun ca, adesea, intalnirile apropiate cu anumite animale erau interventii divine.

Bufnita – are o asociere puternica cu zeita intelepciunii. Se spune ca bufnitele sunt intelepte si pline de cunostinte, avertizand oamenii despre ceva care se va ivi in calea lor. De obicei, acest lucru e ceva semnificativ, putand fi bun sau rau. Cei care vad o bufnita in calea lor trebuie sa se pregateasca pentru ceva care le va schimba viata.

Paianjenii – sunt vietati sacre, fiind asociate cu zeita Athena. Panza le face sa fie sacre, deoarece aceasta leaga oamenii cu natura. Un paianjen care apare in calea voastra semnifica un prieten din trecut sau unul apropiat. In general, paianjenii sunt considerati a aduce noroc.

Pisica – reprezinta personificarea intuitiei. Cand umblati pe o strada, o pisica va poate atrage atentia, aceasta putand chiar sa va urmeze sau sa traverseze in calea voastra. Se spune ca, daca o pisica isi face aparitia dintr-o data, de nicaieri, acesta este un semn ca ar trebui sa ascultati ceea ce va spune inima. Se crede ca pisicile sunt conectate la Bast, Brigid si Freya, zeite intelepte, iar simbolul unei pisici ascunde puteri magice.

Cioara (corbul) – pentru ca reprezinta un simbol al mortii sau al magiei intunecate, se spune ca aceasta pasare este un predicator al mortii, aducand vesti proaste. Cioara sau corbul este sacru pentru Apollo, care era zeul Soarelui si pentru Asclepius, zeul medicilor. Daca vedeti o cioara, se spune ca adevarul va iesi la suprafata si veti invata ceva de mare importanta.

Cerbul – este sacru pentru Artemis, zeita Lunii. Daca vedeti un cerb se spune ca acesta este un semn ca „Cineva, acolo Sus” stie ceea ce treceti prin viata si va indeamna sa va confruntati cu orice probleme cu demnitate, puritate si har. Cerbul isi pastreaza capul chiar si atunci cand este vanat; asadar, acest lucru va spune sa va ridicati si sa va confrunti cu problemele pe care le aveti, nepierzandu-va frumusetea interioara.

Iepurele – sunt un semn de fertilitate, datorita faptului ca se reproduc liber si usor. Iepurii prefera sa se joace in iarba si se crede ca aduc noroc in cazul in care un iepure va apare in cale. Unii oameni considera ca iepurii sunt vrajitoare sau zane care au fost transformate.

Soparla – este un simbol al unei lumi a viselor. Soparlele sunt puternice si agile, iar daca le vedeti, atunci cand dormiti trebuie sa acordati atentie somnului, deoarece visele ar putea dezvalui ceva nemaipomenit. Alchimistii cred ca soparlele sunt norocoase si cand cineva vede o soparla in cale, inseamna ca se afla pe calea cea buna si ca este binecuvantat de puterile divine.

Sarpele – simbolizeaza „Mama Natura” si magia. Serpii au fost legati de diavol si pot uneori sa fie preocupati de magia raului negru. De asemenea, se crede ca ii reamintesc oamenilor ca au forte puternice si ca „Mama Natura” ii poate cuprinde cu fenomene naturale puternice. Serpii se spune, de asemenea, ca sunt un simbol al puterii si al intelepciunii.

Libelula – se spune ca libelulele sunt conectate la zane si le reamintesc oamenilor ca spiritele naturii ne privesc si doresc sa fie o parte din viata oamenilor. Unii cred ca libelulele sunt stramosii nostri in spirit si ca doresc sa ajute prin oferirea de putere si intelepciune pe tot parcursul vietii. Ele sunt semne de binecuvantare a naturii.

Buburuza – se spune ca este un simbol al norocului si ca ceva bun va avea loc in viata. Se spune, de asemenea, ca buburuza este un mesager al bucuriei.

Be the first to comment

Leave a Reply